mustafayk
Kıdemli Üye
Ne diyoooosunbakalım bi değişiklik olacak miValla 10w/40 çok demode bi yağ, kamyon mu bu arkidiş
Ne diyoooosunbakalım bi değişiklik olacak miValla 10w/40 çok demode bi yağ, kamyon mu bu arkidiş
İllaki olur eksiltmeden yana, önümüz de kış eyvah eyvahNe diyoooosunbakalım bi değişiklik olacak mi
Kışn pek kullanmayacm zaten abi..Bugün ve yarın buluşma jubilerimi yapıp sonra izdivaya çekileceğim.İllaki olur eksiltmeden yana, önümüz de kış eyvah eyvah
Buluşmanın jubilesi olmaz! Kendini kandırmaKışn pek kullanmayacm zaten abi..Bugün ve yarın buluşma jubilerimi yapıp sonra izdivaya çekileceğim.
Akşam bu konuyu masaya yatıralm abi.Buluşmanın jubilesi olmaz! Kendini kandırma
Kışın kullan canım sıkıntı yok, ama ilk çalıştırmada aşınma fazla olacaktır, en kötü 1 dk beklersin hareket etmeden
Merhaba arkadaşlar ,siz değerli kullanıcılardan yağ markası noktasında yardım bekliyorum ,Castrol veya motul marka arasında kaldım hamgi marka daha sağlıklı Mazda icin
Merhaba arkadaşlar ,siz değerli kullanıcılardan yağ markası noktasında yardım bekliyorum ,Castrol veya motul marka arasında kaldım hamgi marka daha sağlıklı Mazda icin
eksiltme 10.000 km de 0,3-0,4 kadar zaten 8.000 km olunca yağı değiştiriyorum bu sebeple tamamlama ihtiyacıda dumuyorum en iyisi 200,000 km geçene kadar böyle devam edeyimEksiltme varsa, 10-40 mantıklı, yarı sentetik olmasına önlem olarak 5 bin km de değişim yapılabilir.
eksiltme 10.000 km de 0,3-0,4 kadar zaten 8.000 km olunca yağı değiştiriyorum bu sebeple tamamlama ihtiyacıda dumuyorum en iyisi 200,000 km geçene kadar böyle devam edeyim
her zaman tam sentetik ondan şaşmam özellikle lpgli araç için bire bir olduğunu düşünüyorumAraç 2007 model km 140-150 bin km.lerde vardır. Bence 5-30 ince. Tam sentetikten şaşmadan 0-40, 5-40, ya da 5-50 ye geçme zamanı gelmiş bence.
Değişimden sonra bujileri değiştirmelimiyiz eğer değiştirirsek hangi markayı önerirsiniz (LPG) li içinSohbet muhabbet mazda üçlüsü özendim valla Güle güle kullan abi insanın içine daha bir siniyor kendi elleriyle değiştirmek.
Lukoil ve 5w-30 için özel bir sebep var mı abi ? Şuana kadar 1.ve 2.kasada servis sürekli dexilla 10w-40 kullanıyordu merak ettim doğrusu.