Bir 626 kullanıcısı 626 ya en iyi uyum sağlayan marka Tartarini olduğunu ve 5 yıldır sorunsuz kullandığını söylemişti.Tartarani kit takılı aracımda,tam uyumluluk sağladı,Kitin sesi dışında memnunum Dizel sesi çıkıyor nerdeyse kitin takıldığı servisi malesef bilmiyorum aldığımda lpg vardı araçta
Bir 626 kullanıcısı 626 ya en iyi uyum sağlayan marka Tartarini olduğunu ve 5 yıldır sorunsuz kullandığını söylemişti.
-Mobil uygulamadan gönderildi-
evet abi gerçekten maşallahı var uyumluluk konusunda Ama resmen dizel sesi veriyor bazen dizel mi diye soran oluyor
Romano var benim guzunun kalbinde ve totosunda...
Benden önceki sahibi, kılı kırk yararak bu kiti bulmuş ve taktırmış, OBD sistemi yani guzunun beyninden bilgileri alarak çalışan bir sistem, ayrıca 4500 devirden sonra da %20 oranında benzin püskürtüyor...
Enjektör sesi yok, gizli montaj yapılmış ve çok güzel olmuş, dışarıdan ve içeriden aracın lpg'li olduğu belli olmuyor... Bagaja sünger yapılmış çok hoş.
Benden önceki sahibi lpg de çok sıkıntı çektiğini söylemişti bende bile bile almıştım, şeytan kulağına mavzer 6 ay olacak alalı tık sorun olmadı...
öyle abide pek memnun değil kullananlar nedendir bilmemHer zaman Atiker. Yerli malı yurdun malı
öyle abide pek memnun değil kullananlar nedendir bilmem
anladım abi en güzeli lpgli araç almak bence hiç montajla uğraşmaya gerek yokNedeni fiyatının uygun olması... Kocaeli/Derince'de bu işin kompedanı diyebileceğim Faruk Sevgili ile epeyce muhabbet etmişliğim var. Ayrıca; kendisi LPG montaj İşletmelerinin derneğinde yönetim kurulu üyesi...
Bana fiyatı uygun ile fiyatı daha az uygun olan aynı iki parçayı göstermişti, dışarıdan birisinin yani benim bile görsel olarak farkı anlayabildiği düşünülürse bazı markaların neden uygun olduğu ortaya kendiliğinden çıkıyor...
Fiyatı uygun parçaların ömürleri maalesef bizim beklediğimizden kısa olabiliyor...
Buna en iyi örneği; kendi tecrübem ile verebilirim;
2007 yılında İzmir'e gittiğimde Atiker'in hem uygun hem de daha fazla taksit yaptığı bir işletmeye montaj yaptırdım, Denizli'ye dönüşe geçtiğimde Salihli'ye varmadan arıza verdi ve benzine geçti, geri dönmedim ve benzin ile devam ederek Denizli'de durumu anlattığımda; olabilir, hatalı parça montaj yapılmış olabilir gibisinden bir şeyler söylenerek garanti kapsamında parça değiştirildi, geriye kalan 1 yıl içerisinde de herhangi bir arıza vermedi...
öyle abide pek memnun değil kullananlar nedendir bilmem
valla abi ne desek şehir efsanesi o zaman atiker konusu3 araca taktırdım hiç birinde sıkıntı yaşamadım
valla abi ne desek şehir efsanesi o zaman atiker konusu
Bizim milletimizin kendi malını kötülemeyi sever
Brc, Omwl, Atiker, Landirenzo kitleri kullandım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım ama en az yaktıran tartışmasız Omwl idi. Landrenzo Brc ile hemen hemen aynı tek artısı motor 50 dereceden sıcak ise direk lpg ile çalışıyor. Omwl nin yazılımını biraz daha iyileştirirlerse tartışmasız en iyi lpg kiti derim.