Kit önemli ama ustalık daha da önemli derim her zaman...
Brc, Omwl, Atiker, Landirenzo kitleri kullandım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım ama en az yaktıran tartışmasız Omwl idi. Landrenzo Brc ile hemen hemen aynı tek artısı motor 50 dereceden sıcak ise direk lpg ile çalışıyor. Omwl nin yazılımını biraz daha iyileştirirlerse tartışmasız en iyi lpg kiti derim.
omvl en az tüketim konusunda guinnes rekorlar kitabına girmiş bir kittir zaten...
bende marea hlx'de kullandım omvl'yı. çok memnundum. bakmayın türkiye de fazla bulunmadığına. bilenin taktıracağı bir markadır...
rpm modulu ne tam olarak ilkkez duydum
arabanın benzin enjektöründen aldığı tetiklemeyi evirip çevirip lpg ecu'suna bildiren ve bu sinyale göre lpg enjektörlerini açıp kapatacak sinyali üreten kibrit kutusu büyüklüğünde elektronik bir devre. her marka da olmayabilir. bazılarında prinsdeki gibi dışarıdan bağlanmayıp lpg ecusunun içinde buna benzer bir işlem yapılabilir...
Bu bizdeki OBD dedikleri şey galiba...
Normalde sinyali analog olarak atesleme bobininden alir sanirim bu dijital olarak calisan bisey
akl kullanıyorum
Sen yazınca çağrışım yaptı Kadir, markanın sloganı "akıllı adamlar akl kullanır" olsun... Telif hakkı istemez.
Baba esprimi şimdi bu? :