kadir
Kıdemli Üye
aklinizda olsun tank altinda o sunger serili degilse muayenede agir kusur olarak kaliyor araçAltına şilte serilmemiş, izolasyon yapılıp geri takılacak
aklinizda olsun tank altinda o sunger serili degilse muayenede agir kusur olarak kaliyor araçAltına şilte serilmemiş, izolasyon yapılıp geri takılacak
"Çin seddi"ne bilet aldim, yanlislikla "snowden" filminin oldugu salona girmisim, hic bozuntuya vermedin oturdum izledim super bi filmdi, konusunun gercek olmasi filmi daha ilgi cekici hale getirms.Passengers iyi görünüyor tercih edilebilir , İmdb puanıda 7.1 olarak verilmiş.
Yada varsa Rogue One ı kesinlikle öneririm .
"Çin seddi"ne bilet aldim, yanlislikla "snowden" filminin oldugu salona girmisim, hic bozuntuya vermedin oturdum izledim super bi filmdi, konusunun gercek olmasi filmi daha ilgi cekici hale getirms.
Yarim saat once eve vardim trafige kaldigim icin. cemal usta sagolsun cok ilgilendi benle. 2400 odedim 12 taksite kadar yapiyorlar. Rolantideyken gaz kesme gibi hafif bi hareket yapiyor motor,normalmidir acaba.
Yakit degerlerini kullandiktan sonra paylasirim
Sagolun cok Tesekkir ederim. Biraz kullanalim bakalim rahatsiz edecek boyutta olursa tekrar ugrariz
Hangi marka taktırdınız?"Çin seddi"ne bilet aldim, yanlislikla "snowden" filminin oldugu salona girmisim, hic bozuntuya vermedin oturdum izledim super bi filmdi, konusunun gercek olmasi filmi daha ilgi cekici hale getirms.
Yarim saat once eve vardim trafige kaldigim icin. cemal usta sagolsun cok ilgilendi benle. 2400 odedim 12 taksite kadar yapiyorlar. Rolantideyken gaz kesme gibi hafif bi hareket yapiyor motor,normalmidir acaba.
"Çin seddi"ne bilet aldim, yanlislikla "snowden" filminin oldugu salona girmisim, hic bozuntuya vermedin oturdum izledim super bi filmdi, konusunun gercek olmasi filmi daha ilgi cekici hale getirms.
Adamların; yaptıkları montaja ve işçiliklerine güvenleri sonsuz demek ki...Teswkkur ederim.Brc taktirdim.1000km sonra gel diye bir sey demedi. Bakimlarini sordum 2 adet parca gosterdi 10bin de bir herhangi bir yetkili servise git degistir dedi o kadar
Teswkkur ederim.Brc taktirdim.1000km sonra gel diye bir sey demedi. Bakimlarini sordum 2 adet parca gosterdi 10bin de bir herhangi bir yetkili servise git degistir dedi o kadar
Genel olarak; yağlama sistemi tavsiye edilmiyor ki; bende tavsiye etmeyenler kervanındayım... 150-200 lira fazla almak için uydurulmuş icat gibi geliyor bana... Yanma odasına gönderilen bir kaç damla yağın faydadan çok zarar (kurumlama vs.) getireceğini düşünüyorum.BRC TÜP sistem yağlı sistem mi?? Tüketimi ölçme imkanın oldu mu???
Allah (C.C.)'ın Dediği Olur...!!!
Genel olarak; yağlama sistemi tavsiye edilmiyor ki; bende tavsiye etmeyenler kervanındayım... 150-200 lira fazla almak için uydurulmuş icat gibi geliyor bana... Yanma odasına gönderilen bir kaç damla yağın faydadan çok zarar (kurumlama vs.) getireceğini düşünüyorum.