incirinaltı
Aktif
Navigasyonlu olması şart değil, bugün telefonda naviyi ilk kez kullandım süper, bi tane telefon tutucu yeterli, bi tane ekrAnlı teyp şart ama...Ekran yansımaz, cihazı ıphone üzerinden kontrol edebilirsin
Navigasyonlu olması şart değil, bugün telefonda naviyi ilk kez kullandım süper, bi tane telefon tutucu yeterli, bi tane ekrAnlı teyp şart ama...Ekran yansımaz, cihazı ıphone üzerinden kontrol edebilirsin
BL de yol bilgisayarı ile o farklı, yol bilgisayarı işlemeye devam ediyor, BK'yı bilmiyorum, bence de takmayın hiç, orjinalin görüntüsü daha hoş ve beklentinizi karşılamıyor verdiğiniz para ve emek.Arkadaşlar aracim 2005mazda 3dinamic ben buna multimedya alsam yol bilgisayarı çalışır mı kimi çalışır kimi çalılmaz diyor 2006dan sonra teyp farklı imiş onlarda sorun yokmuş bilgi verirseniz sevinirim lütfen kafam buna takılıyor apart alam diom ondada aynı teyp farklı konusu var cevaplarını için tesekkürler
Bk da takılıyor , takanlar var.Arkadaşlar tekrar sormak zorundayım görüntü demissiniz ama ben aparat yada multimedya hakkında sordum aparat takılırmı orjin teybe 2005in yada oem multimedya yol bilgisayarını çalıştırr mı
Teyplerde farklılık var diolar sorun yaşar mıyın
Merhaba. Aracınız hangi model aldınız mı bu ürünü acaba.Merhaba uzun zamandan beri arızalı olan radyo/cd yerine multimedya cihaz almak istiyorum. Eonon marka M3BK12S model cihaz buldum inceledim tam aradığım gibi. Online satış mağazasına satış yapılacak ülkeler içerisinde Türkiye yok ne yazık ki.Bu ürünü temin etmenin bir yolu var mıdır?
04-09 Mazda 3 Android 13 CarPlay & Android Auto 64G ROM Car Stereo | Eonon
Eonon M3BKA12S, latest android 13 CarPlay & Android Auto car radio designed for 2004-2009 Mazda 3. 9 inch QLED touch screen, Octa-core processor, 6GB RAM and 64GB ROM.www.eonon.com
Teşekkür ederim. Evet bende biraz inceledim güzel cihazlar eme malesef dediğiniz gibi saçma sapan ülkelere satış var bize yok. Neyse artık almışsınız cihaz iyi günlerde kullanın nasıl memnun musunuz üründen. Bilgi ekranında çalışmayan birdetay var mı. Birde ürün linkini paylaşır mısınız?Merhaba aracım 2007 Mazda 3 HB, Eonon çok güzel bir cihaz firmayla yazıştık her yere kargo/satış var ama bize yok ne yazık ki. Bu nedenle 4/64 GB apple car play özellği olan bir cihaz aldım.