MutluTEKİR
Aktif
Güzel durmayacağı kanısına katılmıyorum. Bir hava kattığı kesin.
Kıyaslamayı bl kasa ile yapıyorum hocam, bana göre güzel durmuyor. Çok dik kalıyor.Güzel durmayacağı kanısına katılmıyorum. Bir hava kattığı kesin.
Kıyaslamayı bl kasa ile yapıyorum hocam, bana göre güzel durmuyor. Çok dik kalıyor.
İlk arabamda android multimedya vardı
Ekli dosyayı görüntüle 13960 Ekli dosyayı görüntüle 13961 Ekli dosyayı görüntüle 13962 Ekli dosyayı görüntüle 13963
Merhaba hocam bende varİlk arabamda android multimedya vardı
Ekli dosyayı görüntüle 13960 Ekli dosyayı görüntüle 13961 Ekli dosyayı görüntüle 13962 Ekli dosyayı görüntüle 13963
cihazınızın tam marka ve modeli nedir donma yapıyor mu stabil bir şekilde çalışıyor muMerhaba hocam bende var
Selamun aleykum.Mazda 3 1.6 dynamic için önerdiğiniz bi marka var mı ?Mevcut teybin yerine
Markası nedir acaba?İlk arabamda android multimedya vardı
Black panther olması lazımdıMarkası nedir acaba?
android olmayanların daha stabil olacağın kanısındayım ne kadar az özellik o kadar hızlı cihaz sonuçta sadece müzik dinlemesi ve video oynatması yeterli navigasyonu sürekli kullanmıyoruz açıkcası
iPhone ile uyumlu double din teypin ekranına iPhone'un ekranını yansıyabiliryim @kadir , yoksa yine iptal mi olacaksın