- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Türkçesi çekildi yakında geliyor
Türkçesi çekildi yakında geliyor
Teşekkürler hocam fakat;
İşlem açısından güzel bir video ama bizim guzular ile çok çok farklı bir araç var videoda... Davlumbaz nasıl sökülür için iyi bir seçenek de olabilir ama kesinlikle; Mazda 3 BK kasa direksiyon yağı nasıl değişir'in cevabı değil bu video... Fakat, işlem mantığını anlamak adına izlenebilir...
Veli videoya cek. Tecrübemiz artsın sayede
Bu durumu bizde anlamadık ve yeni yağ da simsiyah... Belki sarı yağ ile fazla haşır neşir olunca, Allah belamızı verdi dedim içimden...Abi nasıl hemen simsiyah oluyor
Abi kahkaha attırdın bana sarı yağ muhabbetindeBu durumu bizde anlamadık ve yeni yağ da simsiyah... Belki sarı yağ ile fazla haşır neşir olunca, Allah belamızı verdi dedim içimden...
Müsait bi zamanda komple yeni yağ ile değişimi tekrarlayarak kontrol ederim... Fakat; direksiyon hem lastik değişimi hem yağ değişim ile belirgin şekilde hafifledi, direksiyonu sona dayadığımda gelen ötme sesi kesildi...
Yağ ustasına göre yeni yağın da siyah olma sebebi; pompanın içinde bulunan keçe ve lastiklerin işlevini kaybetmesi... Bu bana mantıklı gelmedi ama ustanın da bir bildiği vardır dedim kendimce...
Ben atf içine yanlış bir şey karışmış olma ihtimali üzerinde duruyorum. Kendi aracımda 1 lt atf ile değişim yaptım 2 sene oldu hala yağ kıpkırmızı duruyor. Veli abininkine 2 lt atf harcadık gene karardı
Bu durumu bizde anlamadık ve yeni yağ da simsiyah... Belki sarı yağ ile fazla haşır neşir olunca, Allah belamızı verdi dedim içimden...
Müsait bi zamanda komple yeni yağ ile değişimi tekrarlayarak kontrol ederim... Fakat; direksiyon hem lastik değişimi hem yağ değişim ile belirgin şekilde hafifledi, direksiyonu sona dayadığımda gelen ötme sesi kesildi...
Yağ ustasına göre yeni yağın da siyah olma sebebi; pompanın içinde bulunan keçe ve lastiklerin işlevini kaybetmesi... Bu bana mantıklı gelmedi ama ustanın da bir bildiği vardır dedim kendimce...
Halbuki belirli periyotlarla değiştirmek ne kadar rahatlatır arabayı, hem masrafı da çok az, muhtemelen ikinci değişimin de kararma gidecektir, en azından öyle umuyorum. Eski yağı boşalttıktan sonra haznenin başka bir sıvıyla yıkanma durumu olmaz mı?
Evet yağ ile devirdaim yapıp temizlemek mantıklı olan tabi, birkaç kutu ATF al sen abi
Şanzıman ve direksiyon ATF si farklı özellikler gösteren yağlar olabileceği gibi, aynı özellikte üretilen yağlar da var, eğer içerik direksiyon için de uygunsa sorun olmaz, ama uygun olmayan katkı varsa haklı çıkma ihtimalin var yaniAbi bu direksiyonun ayrı bir hidroliği yokmu peki ?şanzıman hidroliği kullanmak aynı işlevi görüyormu belki yanlışlığı orda yapıyor olabilirmisiniz tamamen bilmediğimden fikir yürütüyorum , bu arada videoyu yüklerseniz bende değiştireceğim