Selamlar,
Ben ürünü geçen hafta sipariş edip uyguladım. Kendi sitelerinden ziyade Trendyol'da aynı fiyata peşin fiyatına 3 taksit imkanı vardı oradan aldım. Toplamda tavan ve ön konsola 1,5 tüp kullandım lakin 1. kullandığım üründe problem var gibiydi. Yarısına gelmeden püskürtmemeye başladı. Yorumlarda bunlardan bahsetmişlerdi. 2. tüpü açtım sağlıklı kullanım oldu. Çarkalama falan hak getire artık kolum koptu sallamaktan
Ama maalesef püskürtme sıkıntısı yaşanabiliyor baştan söylemek isterim.
Ürün kullanımı basit, çarkala, sık, sil... Detay kısımlar için detay fırçası alayım dedim ama küçük bir fırçaya 200-300 ₺ fiyat mantıksız geldiği için hemen şu bir milyoncular olurdu ya eskiden ondan bulup 40₺'ye sakal fırçası aldım (Küçük boya fırçası da iş görür)
Öncesi/Sonrası fotoğraflayamadım çünkü öncesini çektikten sonra daha bitmeden hava karardı ama şöyle bahsedeyim.
Tavanım çok ama çok kirliydi. Malatya'dan almıştım aracı, son zamanlarda Malatya'ya giden varsa her yer yıkım toz toprak içinde. Hem o enkaz tozunu hem de benden önceki sahibi içinde sigaradan ziyade günde 2-3 paket tütün içmiş gibiydi. Meğerse aracın tavanı krem/kahve rengi değilmiş onu anladım... Tavanda uygulamam direk sık, sil mantığı ile uyguladım ve çok başarılı bir sonuç aldım. (1-2 defa daha uygulamam lazım sanki. Hava inanılmaz soğuk olduğu için fazla ilgilenemedim..)
Ön konsol, direkler, kapılar ve tüm detaylara direk sıkıp fırça ile iyice foşur foşur fırçalayıp bez ile üzerinden geçtim. Diğer uyguladığım alanlarda muhteşem sonuç aldım. Özellikle kapılardaki kumaşta çıkmayan lekeler vardı inanılmaz derecede ovmadan temizledi. 5000₺ verip kılıf yaptırmıştım keşke de yaptırmadan bunu uygulasaydım demedi değilim.
Atacın tabanında fazla deneme yapamadım ciddi anlamda çok üşüdüğüm için(benzinlikte arabayı yıkayıp bir deneyeyim hele deme ile başladı iş) ama şöyle detaylı bir temizlik yapılırsa orada da çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Kısacası ürün parasını fazlası ile hak etmekte. Islatmadığı için şöyle tam tabir gerekirse traş köpüğü ile aynı yapıda olduğu için gönül rahatlığı ile ön konsola uygulana bilir. Bildiğin teyp, ekran, kadran ne vardıysa ön taraf bembeyaz şekilde köpürttüm
Detaylı temizlik yapmak isteyenlere, koltukta özellikle benim gibi çocuklu araç sahiplerinin kaçınılmaz olan istenmeyen lekelere, ter izlerine vs çok hızlı sonuç sağlamakta. Hanım sonuçları görünce evdeki halılarda da denemek istedi açıkçası..
Ürünü 3 adet aldım normalden ucuza geldi ben aldığımda adet olarak 220₺ ama 3'lü aldığında toplamda 500₺'ydi. Trendyol'da peşin fiyatına taksit olduğundan orayı tercih ettim. Kendi sayfalarında yanlış değilsem havale/eft'ye %10 indirim vardı, oda değerlendirilebilinir.
Trendyol linkini aşağıya bırakıyorum.
Esenlikler dilerim
SMX Çok Amaçlı Temizleyici Köpük Sprey 3 Adet SMX1000000000389