Bana da lazim sivi arap sabunuVeli abinin konusuna güncel çekelim.öğle den sonra guzu ile biraz uğraşalm dedik.biraz iç temizlik yaptık.arap sabunu sağolsun.Ekli dosyayı görüntüle 21554
İlk baş tavanımz ile başladık.normal temiz gözüküyor ama işin içine girince öyle olmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 21556
Bezim beyaz olsa siyahlıklar daha da belli olurdu..bez sarı olduğu halde kirlilik belli oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 21557 Ekli dosyayı görüntüle 21558
Son halimiz de bu şekilde oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 21559
Büyük marketler de olması lazım özgür..rahatca bula bilir sin.Bana da lazim sivi arap sabunu
1 sene önce yazdığım yazıya cevap vermişinNiye ki?
Cevap vermeyince de kızıyorsun.1 sene önce yazdığım yazıya cevap vermişin
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vaktinde olması önemliCevap vermeyince de kızıyorsun.
Sabreder derviş...Vaktinde olması önemli
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi kullanılır kirleri çıkar sen de farkeder sin zaten.Ama deri olan yerlere gene deri bakım ürünleri kullan ki özelliğini kaybetmesin..Bu arap sabununu yarı deri koltuklara da uygulayabilir miyiz Mustafa?
Aynı işi, daha uygun fiyata yapabiliyor olmak ticaret mantığı açısından da en doğrusu olduğu için bu yöntemi kullanmakta fayda var tabiki...@mustafayk geç gördüm, harika olmuş eline sağlık adaş. Tavan temizliğinde Antalya'daki galerici arkadaş da sıvı arap sabunu kullanıyor, silerken de patates çuvalı ile siliyor. Görünce şaşırmıştım, kaldı ki bu adamlar hep meguiars ürünleri kullanan ve ayda 30-40 araba satan, showroomlarında 20-30 araç olan otoparklarında ise +100-150 araç bulunan insanlar. Demek ki var bir bildikleri)
Teşekkür ederim abi..işimizi görüyor çok şükür.Ama patatdes çuvalı zamanla yıpranma yaparmı ki??@mustafayk geç gördüm, harika olmuş eline sağlık adaş. Tavan temizliğinde Antalya'daki galerici arkadaş da sıvı arap sabunu kullanıyor, silerken de patates çuvalı ile siliyor. Görünce şaşırmıştım, kaldı ki bu adamlar hep meguiars ürünleri kullanan ve ayda 30-40 araba satan, showroomlarında 20-30 araç olan otoparklarında ise +100-150 araç bulunan insanlar. Demek ki var bir bildikleri)
Teşekkür ederim abi..işimizi görüyor çok şükür.Ama patatdes çuvalı zamanla yıpranma yaparmı ki??
Eyvallah abi.Dur sen bilmeden uygulama) ben en ince ayrintisina kadar soruyorum...
Edit: Sordum, az bir damla fairy ile sivi arap sabunu karisimini temiz patates çuvalıyla uyguluyormuşuz, gidemedim antalyaya gitsem ugrayacaktim yanina arabayi bastan asagi temizletecektim, nasip olmadi... Eğer bir ara gidersem tavan kismi uygulamasi yaptirir videoda cekerim adaş...