Gezerken bulduğum bir video, elinden iş gelenler için aydınlatıcı olabilir...
Moderatörün son düzenlenenleri:
Niyet ettim allah rızası için sana yardım etmeye....AUX tuşunu dene mevcut ise2004 mazda 3 e aux kablosu aldım yurtdışından arkadaki soketede taktım ama CD tuşunun yanında MEDİA tuşu yok onun yerine TAPE/MD tuşuvar ona basıyorum aktif olmuyor teyibe aux kalbosunu taktım ama aux çalıştıramadım. Tape/md tuşu olan teypte auxu nasıl çalıştırabilirim
Arkadaşlar cevabınız için sağolun. Ben onlarada baktım. Ama olmadı bende cd tuşunun yanında media tuşu yok Tape/md tuşu var arka tarafa aux soketini taktığım halde ekranda aux yazısını çıkartamadım ve tape/md tuşuna bastığımda bi aktiflik yok hoparlör e ses gelmiyor. 2004 mazdam var. Aranızda teypte Tape/md tuşu olupta aux çalıştırmayı bilen var mı
@süleyman46 hocam belki yardımcı olabilir, ilk kasa 3 sahibi ilk olarak o aklıma geldi...
http://www.mazdagaraj.com/uyeler/922-suleyman46/
Evet aynen dediğiniz gibi oluyor 6 farklı klasör 99'ar tane mp3 alıyor herbi klasörZaten bu aygıtlar cd okuyucunun harici cd changer girişini kullanıyor bildiğim kadarıyla. 6 klasör oluşturup içlerine atıyorsunuz mp3 leri. Benim 2007 mazda 3 te o şekildeydi.
Aynen öyle, alacaınız ürünün TL ve & fiyatları var ona göre aldığınızda hesaplayıp & olarak kartınızdan düşüyor. Dönem sonunda ödüyorsunuz dolar kuruna göre.bu sıteden kredı kartı ıle alısverıs yapınca dolar kac lıraysa o kadar hesap eddıp oylemı dusuyo kart lımıtınden...mantığını anlayamadım