o kadar kaliteli diyor sun yani hocamBen de aldım bu cihazdan montajını da yaptım ama flash bellek seçiyor alet
kullanmak nasip olmadı sd card denedim çalışmadı, cruze 8 gb usb bellek denedim çalışmadı, içlerine 6 klasör attım CD01-CD06 şeklinde yine olmadı, Rize'de 16 gb cruze marka flash bellek vardı arkadaşta taktığı gibi çalıştı...Çok seçici bir kişiliği varo kadar kaliteli diyor sun yani hocam
gevur yapıyor abikullanmak nasip olmadı sd card denedim çalışmadı, cruze 8 gb usb bellek denedim çalışmadı, içlerine 6 klasör attım CD01-CD06 şeklinde yine olmadı, Rize'de 16 gb cruze marka flash bellek vardı arkadaşta taktığı gibi çalıştı...Çok seçici bir kişiliği var
Aux girişinden, teybe gelen kablo yok anladığım kadarıyla...Merhaba;
Aracımda kolçak içinde aux girişi mevcut. Fakat orjinal teyp arkasında sağ altta kalan sokete giren bir kablo yok. Dolayısıyla media butonuna bastığım zaman aux girişine bağlı telefondaki müziği çalmıyor. Media tuşu herhangi bir işlem görmüyor. Sizce sebebi ne olabilir?
Araç kaç model??O zaman aux girişi sadece bir hazırlık gibi duruyor.
Makyajlı kasalarda aux var ve çalışıyor, muhtemelen bağlantıda problem var...2009 model
Yanlış yere açmış olduğun konu mevcut konumuz ile birleştirilmiştir.
Selam arkadaşlar aracımin teybinin arka kısmina uyumlu olarak bundan almak istiyorum kırmızı ve siyah açık olan kablo uçlarına aux u nasıl bağlayacağız?? Teşekkürler.
Kolçak içindeki aux soketine normal aux kablosu takınca media tuşu ile telefona bağlanması gerekir.İyi forumlar herkese.
Benim aracım 2008 model ve media tuşu bulunmakta. Gördüğüm kadarıyla media tuşu olmayan araçlar için işler biraz karışık. Klasör ve cd muhabbetleri dönmüş ancak 90'lar çocuğu olmadığım için pek anlayamadım. Kısaca media tuşu olduğu için bu apartı sorunsuz kullanabilir miyim?
Kabloyu telefonuma bağladıktan sonra telefonumdaki sesi (spotify vb..) olduğu gibi aktarması gerekiyor, bu işlevi yerine getirecektir değil mi?
Alacağım ürün herhangi bir modül vs içermiyor, doğrudan tak çalıştır. Şimdilik incelemeniz için link bırakıyorum. Sonrasında düzenleyip kaldıracağım.
Ekli dosyayı görüntüle 64730
Hocam kol dayamada aux girişi olduğuna emin miyiz? Çünkü ben göremedim, araç BK kasa comfort paket.Kolçak içindeki aux soketine normal aux kablosu takınca media tuşu ile telefona bağlanması gerekir.
Şu kablo ile yani
Ekli dosyayı görüntüle 64731
Comfort donanımda olmayabilir. 2008 deyince touring olarak düşünmüştüm.Hocam kol dayamada aux girişi olduğuna emin miyiz? Çünkü ben göremedim, araç BK kasa comfort paket.
Merhaba hocam benzer cihazdan bende aldım. Kırmızı ve siyah kablolar nereye takılıyor?
Selam arkadaşlar aracımin teybinin arka kısmina uyumlu olarak bundan almak istiyorum kırmızı ve siyah açık olan kablo uçlarına aux u nasıl bağlayacağız?? Teşekkürler.