Bu parçayı oto teypçiye taktırdım. Çalışıyor görünüyor. Bende media tuşu olmadığı için CD üzerinden de aktif edemedim. Başka bir yolu mu var yoksa cihaz mı arızalı anlayamadım.Ekli dosyayı görüntüle 71106bu modülü 2005 m3 aracım için satın aldım. Aracımın çoğu şeyini kendim yapma taraftarıyım. Kırmızı siyah kabloyu nereye takacağım daha önce alıp takan oldu mu? Yoksa bir elektrikçi ile mi görüşeyim?
Konunun ilk sayfasında açıklayıcı mesajlar mevcut. Media tuşu olmayan makyajsız (2003-2006) kasalarda aux özelliği çalışmıyor bilgisi ile usb klasörü içine dosya oluşturup çalışıyor bilgisi var. Kurcalayıp denemek lazım.Bu parçayı oto teypçiye taktırdım. Çalışıyor görünüyor. Bende media tuşu olmadığı için CD üzerinden de aktif edemedim. Başka bir yolu mu var yoksa cihaz mı arızalı anlayamadım.
Bu modüller aux üzerinden çalışır dolayıysa aux hattına yada teybin aux pin çıkışlarına pin çakarak yada teybin ana kartına (genelde 2010 öncesi araçlarda) sağ sol hoparlör ses çıkış hattını bularak lehimlenerek yapılır.Ekli dosyayı görüntüle 71106bu modülü 2005 m3 aracım için satın aldım. Aracımın çoğu şeyini kendim yapma taraftarıyım. Kırmızı siyah kabloyu nereye takacağım daha önce alıp takan oldu mu? Yoksa bir elektrikçi ile mi görüşeyim?