Bir aydır aklımda bu benim fırsat bulamamıştım. Teşekkürler hocam yakın zamanda yaparım ama tereddüt ettiğim tek şey var; vidalar herhangi bir yeri deliyor mu? Sonra sıkıntı olmasın bu montaj??
Allta halı varsa piyasa adı ile cırt (velcro bant) alıp Alüminyum parçaya iyice yapıştırın. Onuda ayak dayama yerine cırtla tutturun hem istediğiniz zaman söküp takarsınız hemde delme işlemi olmaz.
Ben de öyle yapacaktım ama aldığım ayak dayama 2 parçadan oluşuyor, alt ve üst tabakadan oluşuyor. Üst tabaka mat aluminyum, alttaki ise siyah metal ve bu siyah metalin çıkıntıları üstteki aluminyum parçanın girintilerine giriyor. Bir bütün halde değil yani. Resimde gördüğünüz parçada parlak kısımların içindeki siyahlıklar alt tabakanın çıkıntıları yani. Vida olmadan zor.
O zaman iki kademe yapıştırmak gerekir. Kauçuk kısmı Alüminyuma yapıştırıp velcro'yuda kauçuğa yapıştırmak çözüm olmaz mıydı?
Ne kadar para o kadar köfte. 15 tl ye de bence iyi kalitede. Halıya vidalamakta da bir sıkıntı görmedim.
Güzel olmuş bende dusunebilirim. Beğendim.Guzelmis de en boy 1er cm daha uzun olsa daha guzel olacak diye dusunuyorum
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiçbirşey olmaz rahat ol,tüm mazdalarımda takıp kullandım(minimum 4 yıl kullanmışımdır her birinide)
Bülent abinin yorumuna göre zaten bu gün baktım o bölgeye ve kendi yorumumu yaptım zaten hocam... Paspas ayak dayama bölgesinin yüzde 70 lik bölümünü kapatıyor, kesilecek yerleri var keserim ama bu sefer ayak dayamanın sağ tarafları açıkta kalacak ve halı zemin gereksiz yere kirlenecek.@Domestos Veli abi bak uyumsuzelement abi ne demiş.
Ben de servis kazığından yararlanarak ayak dayamayı 230 a almıştımBen kampanyadan faydalanıp servisten pedal seti almıştım.iyi ki de almışım