Kazık olarak nitelendirmek yanlış olur bence; neticede ortaya bir fiyat konuyor ve tercih müşterilere kalıyor...Ben de servis kazığından yararlanarak ayak dayamayı 230 a almıştım
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kazık olarak nitelendirmek yanlış olur bence; neticede ortaya bir fiyat konuyor ve tercih müşterilere kalıyor...Ben de servis kazığından yararlanarak ayak dayamayı 230 a almıştım
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen ayak için dayama almamışsın, servise dayamışsın ufaktan.Ben pedal seti ve ayak dayama birlikte ekstradan kauçuk paspas hepsi birlikte 170 tl gibi bir fiyata almıştım.Sonra da mazda plazası kapandı.Ayak dayamadan zarar ettiler heralde.
Çok pişmanım tülaayy nolur geri dönSen ayak için dayama almamışsın, servise dayamışsın ufaktan.
fiyatlar servistekilere göre bedava özellikle 2 parçalı olan servistekiyle aynı duruyorMaşallah fiyatlara.
Hocam hayırlı olsun güle güle kullan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fiyatı uygun anacım...dayanamamışın veli abi
En üst sağdaki vida çok fazla tutunmayınca soldaki için uğraşmadım, görsellik tamamlansın diye evet tornavida ile yapabilirim ama zaten görünecek yerde değil...Veli abi, tornavidayla da rahatlıkla sıkabilirsin. Ben hepsini tornavidayla hallettim.