Ben aliexpres ten 2 defa alışveriş yaptım 3-5 dolarlık telefon kılıfı, şarj kablosu falan. 2 siparişimde teslim edilmedi
Var posta koduAdres kısmında posta kodu var mıydı? Ben bu zamana kadar 200 civarı sipariş verdim, gelmeyen olmadı...
Ben aliexpres ten 2 defa alışveriş yaptım 3-5 dolarlık telefon kılıfı, şarj kablosu falan. 2 siparişimde teslim edilmedi
Mart ayında bu illete bulaşalı 3 yıl olacak ve gelmeyen siparişim olmadı... İki ihtimal var, postacı görevini yap(a)mıyor veya postacının bıraktığı yerden başka birileri indiragandi yapıyor...
Satıcı ile görüştüm ürünün indirimde olduğunu hediye olarak ön veye arka kamera hediye edebileceğini söyledi.Boş vaktinde bi görüşürmüsün benim için, bende araştırayım bu arada 8 inç sabit ekran kapaklı değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satıcı ile görüştüm ürünün indirimde olduğunu hediye olarak ön veye arka kamera hediye edebileceğini söyledi.
Ürün linki Tahmini Teslimat Zamanı
İyiydik burda6'cılar sizi şuraya alalım; Mazda 6 GG (2002-08) - İçin Aliexpress Siparişlerim
Satıcı ile görüştüm ürünün indirimde olduğunu hediye olarak ön veye arka kamera hediye edebileceğini söyledi.
Ürün linki Tahmini Teslimat Zamanı
Anlamadım ?
Pedal takımı geldi aynı gün @kadir içinde sipariş vermiştim, o da dağıtımda gözüküyor ama sadece biri geldi
@mustafayk böyle bişey
Ekli dosyayı görüntüle 20327
Bana bunun At versiyonu lazım. Pedal setlerine bakıyorum ama içime sinen olmadı var mı önerisi olan?
Bu linkte at seçeneği var tavsiye ederim orijinal gibi duruyor