güle güle güzel günlerde kullanın.Aliexpressten aldığım sedan bagaj havuzunu ekleyeyim çok güzel oturdu. Lpg tankı bir karış kadar bagajı yükseltince bagaj güzel durmamaya başladı. boş olan yanları strafor ile doldurmak yerine ağaçtan altlık yapıp boş alanları değerlendirmek istiyorum daha yapmaya fırsatım olmadı. Yapınca eklerim.
Orjinalinden daha iyi duruyor, iyi günlerde kullan...Aliexpressten aldığım sedan bagaj havuzunu ekleyeyim çok güzel oturdu. Lpg tankı bir karış kadar bagajı yükseltince bagaj güzel durmamaya başladı. boş olan yanları strafor ile doldurmak yerine ağaçtan altlık yapıp boş alanları değerlendirmek istiyorum daha yapmaya fırsatım olmadı. Yapınca eklerim.
İkisi birlikte değil,ayrı ayrı fiyatı 47 dolar.
İkisi birlikte değil,ayrı ayrı fiyatı 47 dolar.
İki ayrı parça ve tekinin fiyatı listelenmiş... Yani etiket fiyatına her iki ürünü alamıyorsun.
Edith; Mutlu hocam ile pişti olmuşuz.
Alt yapı ve CC sistemi varsa, bunları montajlayınca sistem çalışır tabisi de... Bence, alt yapı vardır ancak, bu zımbırtıları takınca çalışacak CC sistemi yoktur.Yok onu demiyorum bunlar sadece düğme mi? yoksa cc özelliğini aktif edersek ekstra bir şey almadan çalışır mı?
Benim gibi ambiyans yap kapı açma dili içine. Benzer görüntü oluyor daha da ucuz hatta bedavadan azıcık pahalı.Böyle güzel bir aksesuar oldugu için şükret bence
Aklımda yok değil resimlerde görünce pek bepenmemiştim ama İstanbul'a geldiğinde canlı görünce hoşuma gitti.Benim gibi ambiyans yap kapı açma dili içine. Benzer görüntü oluyor daha da ucuz hatta bedavadan azıcık pahalı.
Ediz hoca düz tepeli aldı. Öyle tepesi düz bir led bulabilirsen daha hoş olur.Aklımda yok değil resimlerde görünce pek bepenmemiştim ama İstanbul'a geldiğinde canlı görünce hoşuma gitti.
Led koymak değilde vw , opel , ford bu araçlarda olan ledleri araştırıyorum.
Ediz hoca düz tepeli aldı. Öyle tepesi düz bir led bulabilirsen daha hoş olur.
genis açılı isima yapiyor. ramazanda pek vakit olmadi ilk musait zamanda montaj yapariz mutlu hocamlaEdiz hoca düz tepeli aldı. Öyle tepesi düz bir led bulabilirsen daha hoş olur.
Sök boya hocam