Lpg konusunu hortlatmak adına değil ama tecrübelerimi ve fikirlerimi iletmek adına ben de kesinlikle BRC diyorum...
Usta tamam ama marka da önemli bence, hatta önce marka sonra usta derim... Eski aracım scenicde atiker vardı, epi topu 6 ay kaldı araba bende, elimde olmayan sebeplerle farklı farklı bayilere gitmek zorunda kalmıştım, her biri diğerini kötüleyip, işçiliklerine ve kullandıkları malzemelere küfür ettiler, tabi ben de onlara ettim. 626 da BRC takılıydı, garantisi bitmişti lakin ben yine de BRC bayisine (FS Otogaz, Derince) götürdüm durumunu göreyim, bakımını yaptırayım diye, adamlar BRC olduktan sonra ister dün taktır, ister 10 yıl olsun fark etmez, ister burada taktırmış ol, ister başka yerde fark etmez dediler, plakadan geçmişini kontrol ettiler vs. Filtre gibi rutin bakımlarını yaptılar, bilgisayara bağlayıp kontrollerini sağladıktan sonra yolcu ettiler.
Premacy için Lovato OBD2 taktırdım, lanet olsun!!! Yakıt mükemmel ama 4 aydır hiç beklediğimi alamadım araçtan! Mazda Fakirleşmesi denilen olayı (ekonomik devirde enjektörlerin ikisinin kapanması) çözemediler bir türlü! Araba ya tekliyor ya da gitmiyor! Bildiğin arabadan soğudum o derece yani... Bu adamlar Gebze'nin en iyi bayi ve montajlarını yapan yerlerden biri olmasına rağmen olmuyor maalesef...
Yani özetle önce marka, sonra bayi...
Selam ve saygılar...
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi