Fs otogaz varken ve tecrübe etmişken başka maceraya atılmakla zaten belaya davetiye çıkarmışsın sen...
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
Yarın Lovato sökülüp AKL ya da BRC denenecek, bakalım sonuç ne olacak göreceğiz...Fs otogaz varken ve tecrübe etmişken başka maceraya atılmakla zaten belaya davetiye çıkarmışsın sen...
Kolay gelsin.
@meriç
Astinadaki sistem akl idi mazda fakirlesme yeri vardi
Simdiki aracimda lavato odb2 var bundada mazda fakirlesme ekrani var
Aklde cozumu cok agir bi mail atarak cozmustum geri aradilar bi bayiyeye gittim uzaktan pc baglantisi ile o bayideki ustayada bilgilendirme yaparak yola cikarak tecrube edindik.
Sikintinizi once okkali bi mail atin mailin cevabini yada aramalarini bekleyin oyle servise gidin yada bayiye gidin pc ile yola cikilmasi gerektigini ve mazda fakirlesme ekranina + - kucuk 1-2 gibi degerler girerek yolda testini yapin.
@Kadir yarın lovato obd2 sökülüp AKL ya da BRC takılarak denenecek, evet lovato da yazılım var lakin ne yapıldıysa sonuç alınmadı maalesef...
Eyvallah Aga sagolasin, inşallah sorun çıkartmaz da binerim keyifle...Hadi geçmiş olsun diyelim şimdilik, inşallah tekerrür etmez de kafan rahat olur... Bujilere talip olayım mı diye düşündüm ama tekleme hoplama zıplamayı benim guzuya transfer etme ihtimalini olunca vazgeçtim...
Edit, büdüt;
İnternette yaptığım küçük araştırma neticesinde benim guzuya uymadığı yönünde uyarı buldum...
This item does not fit Mazda 3 Series 2009 BK [2003-2015] Hatchback 1.6.