- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
O günlerde gülemiyorduk tabi ama şimdi hatırladıkça ben de kendi kendime tebessüm ediyorum.
Bir de Veli, beni o günden tanıyan, bir takımda veya lise, üniversite futbol ve basketbol takımlarında yan yana oynadığımız adamlar var. Uzun yıllar görüşmemişiz, yıllar sonra, daha doğrusu 10 yıllar sonra görüşünce adamın morali bozuluyor.
Seni şempanze bıraktık, orangutan olarak bulduk diyenler var!!! Tepemi çok attırırlarsa sabahtan akşama şasi mekaniği ve dinamiği anlatıyorum, hepsi bayılıp, yerlerde sürünüyor....
Bir de Veli, beni o günden tanıyan, bir takımda veya lise, üniversite futbol ve basketbol takımlarında yan yana oynadığımız adamlar var. Uzun yıllar görüşmemişiz, yıllar sonra, daha doğrusu 10 yıllar sonra görüşünce adamın morali bozuluyor.
Seni şempanze bıraktık, orangutan olarak bulduk diyenler var!!! Tepemi çok attırırlarsa sabahtan akşama şasi mekaniği ve dinamiği anlatıyorum, hepsi bayılıp, yerlerde sürünüyor....
Yarıldım gülmekten ama trajik olması nedeniyle de üzüldüm... Bizim çocuk da boyundan dolayı oyun kurucu ama koçu "beyniyle oynuyor" diye methiyeler düzüyor... Maçlarda da 4 faulle oynuyorsa ve bitime az süre kaldıysa hemen yapıştırıyor lafı; o tek kalan faulü eve mi götürcen yoksa !!
Bizimki mecburen faul yapıyor artık, isterse yapmasın... :