En basit yöntem olarak, akü kutup başlarını sökerek sistemi resetlemek bir ihtimal işe yarayabilir... Akü kutup başlarını sökerek bunu yapabilirsin ama cam ve saat ayarların sıfırlanacaktır. Cam ayarından tam emin değilim ama...
En basit yöntem olarak, akü kutup başlarını sökerek sistemi resetlemek bir ihtimal işe yarayabilir... Akü kutup başlarını sökerek bunu yapabilirsin ama cam ve saat ayarların sıfırlanacaktır. Cam ayarından tam emin değilim ama...
İyidir abi, ben ilk önce ustanın iyi olmasını yeğlerim... Usta iyiyse her sistemden bir şekilde verim almasını bilir, değişen şey sadece parçaların ömrü olur...akü değişmiştim yine yaptı servise yol gözüktü de hayırlıysa bir cıksa beyazım
zavolli tüp var iyimidir sence
İyidir abi, ben ilk önce ustanın iyi olmasını yeğlerim... Usta iyiyse her sistemden bir şekilde verim almasını bilir, değişen şey sadece parçaların ömrü olur...
Abi derdini tam anlayamadım, açıklayabilir misin detaylıca?
Lpg bitmeden mi uyarı ışığı veriyor napıyor? Aklıma gelen şey acaba o bitti uyarısı esnasında gaza fazla bastığından mıdır?
Konuyla ilgisi yok ama hatırlatayım abi; manuel olarak lpg den benzine aldığında araç bir daha otomatik olarak lpg ye geçmez, stop etsen de tekrar çalıştırmada benzinde devam eder...
Manuel olarak benzine aldıysan, yine manuel olarak lpg ye alman gerekir...
Abi çok özür dilerim, yazacağım diye senin mesajı düzenlemeye girip yazmışım. Özür dilerim valla. isteyerek olmadı. Ne yazdığını hatırlayamayınca da düzeltemedim, geri alamadım.
Galiba sendeki sıralı değil abi di mi? Düz sistemde belli bir devrin altında benzine geçiyor çünkü. ama devir yükselince geri lpg ye geçmemesi bir sıkıntı. baktırman gerekir
Burada bir anormallik var zaten abi...benzine geçip devam ettiğimde manuel olarak lpg ye geçmiyor fakat stop tan sonra lpg de çalışıyor
Burada bir anormallik var zaten abi...
Zavolli'de ayar nasıl bilmiyorum ama genel olarak sıralı lpg sistemlerinde, manuel olarak benzine geçersen bir daha o araç (beyin sıfırlanmadıktan sonra) lpg ye geçmez, stop edip çalıştırsan da benzinde devam eder...
olabilir belkide ben yanlış hatırlıyorum benden herşey beklenir
Sırf bu ustalarla uğraşmamak için LPG taktırmaktan vazgeçtim )
Size katılıyorum ben de karabük teki ustalar yüzünden LPG için çok uğraştım sırf ayar için ankaraya gittim herhangi bir lpgciye gittim sorun düzelmişti herşeyden önce usta çok önemliKarabük'teki hiç bir usta usta değil. Yolda ayar adına hiç bir şey bilmiyorlar. Ankara Şaşmazlar Quattro Garage'a gidiyorum ben. Ankaraya gitmeni tavsiye ederim hocam.
Ben de bi ara unuttuğumdan 50 km zarara uğramıştım
mutlu hocam , bu quatro garage bizim guzulara da bakar mı? filtre değişimi gibi basit işlerde de gidilebilir mi?Karabük'teki hiç bir usta usta değil. Yolda ayar adına hiç bir şey bilmiyorlar. Ankara Şaşmazlar Quattro Garage'a gidiyorum ben. Ankaraya gitmeni tavsiye ederim hocam.