alper
Katılımcı
ağzını hayra aç hocam yaaa) subap değişimsiz 150bin km yi görcez dahaSupaplar elveda demek üzere
ağzını hayra aç hocam yaaa) subap değişimsiz 150bin km yi görcez dahaSupaplar elveda demek üzere
Kaç km oldu ayarsızlık da olabilir
Mutlu motor yeni yapıldı akabinde lpg bakımı filtresi değişti ve gaz ayarı yapıldı.
Ayar yolda giderken yapıldı ve tekleme olayı bitti çok şükür.
Çekişten memnun olmadığımı usta gördü tabi.
Beyinin üstünde bi vida gibi bir ayar var basınç ayarıymış, onu olabildiğince açtı.
Bi nebze de olsa fayda verdi.
Beyin ancak bu kadar kaldırabiliyor 1-2 yıl daha bu şekilde götürür dedi.
Diyafram mı ne oluyormuş onun miladı dolmuş artık dedi.
Lpg mantıklı gibime geldi ne diyosun Veli abi. Şehir dışı yakıtı iyi de sehir içi çok fena bir de trafik olsa 13-14 ü bulurKaba bir hesapla; 11-12 litre eder ki, çok değil maalesef !!
LPG candır, canandır... Bu devirde benzinli arabayı lpg siz kullanmak çok hesaplı bir şey değil...Lpg mantıklı gibime geldi ne diyosun Veli abi. Şehir dışı yakıtı iyi de sehir içi çok fena bir de trafik olsa 13-14 ü bulur
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumun her yerinde konusu geçtiğinde hem fikir olduğumuz tek şey var... İyi bir usta, iyi bir işçilik, geri kalanı malzeme ömrü...Tavsiyelerünizi bekliyorum
Benim bildiğim güvendiğim çevre otogaz var da taaaa maslakta. Bana bayi usta tavsiyesi lazım yoksa okudum formun her bi konusunuForumun her yerinde konusu geçtiğinde hem fikir olduğumuz tek şey var... İyi bir usta, iyi bir işçilik, geri kalanı malzeme ömrü...
En iyi kiti berbat eden ustalar da var, en kötü kitten şaheser ortaya koyanlar da... İşin özü; yaptıkları işe duyulan saygıdır bence.
Niye yaksın rvm yi sürekli kiobdli kit tavsiye ederim kesinlikle. sebeplerini açtığım konularda görebilirsiniz. iyi bir ustaya atiker ya da lovato obd tavsiye ederim. lovato obd için candan mühendislik. yalnız obdli kitler rvm ışığını sürekli yakabiliyor, bilginiz olsun.
Niye yaksın rvm yi sürekli ki
Çözümü yok mu bir de başka aynı sorunu yaşayan gördünüz mürvm verisi de obd üstünden iletiliyormuş, çakışma yapıyormuş. başka bi sıkıntısı yok ama.
Çözümü yok mu bir de başka aynı sorunu yaşayan gördünüz mü