kemal1963
Katılımcı
o zaman debica tavsiye edilir goodyear ın yan markası.
Debıca 205/55 R16 91t Frıgo 2 Ms Kış(23.hafta 2017) - n11.com
Abi bu kış lastiği sanki...o zaman debica tavsiye edilir goodyear ın yan markası.
O zaman starmax
Hocam yazlık lastik bakıyorsunuz değil mi?Kötü bişey de almak istemiyorum.
Dunlop nasıl ?
EvetHocam yazlık lastik bakıyorsunuz değil mi?
Hayır yazlık, kış lastiği hiç kullanmadım daha.sana kış lastiği lazım değil mi
225/40/18 de olur, hangisi ucuz?215 45 18 orjinali, farklı bir ebat takılabilir mi?
o zaman falken tavsiye ederim şu anda kullanıyorum virajların tadına doyamazsın bu lastiklerle. bu yıl nisan da almıştım hem ucuz hemde çok kaliteli kötü yorum okumadım hiç. nede olsa japon malı türkiye de üretiliyor.Evet
Hayır yazlık, kış lastiği hiç kullanmadım daha.
Yanak genişliği azalacağından konfor azalmaz mı ?225/40/18 de olur, hangisi ucuz?
Azcık azalır, yol tutuş artar. Orjinal ebat ara kesit olup çok pahalı değilse aynısından al hocam, Falken yumuşak hamurlu değildir yalnız, Michelin den sonra yadırgamaFalken kullanıp olumsuz tecrübeye sahip olan var mı?
Yanak genişliği azalacağından konfor azalmaz mı ?
Senin dediğin de olur o zaman, hangisi uygunsa onu alayım...Azcık azalır, yol tutuş artar. Orjinal ebat ara kesit olup çok pahalı değilse aynısından al hocam, Falken yumuşak hamurlu değildir yalnız, Michelin den sonra yadırgama
Serttir, tavsiye etmem.Senin dediğin de olur o zaman, hangisi uygunsa onu alayım...
Kumhonun fiyatları uygun ama beğenilmiyordu sanırım
Senin ebatlarında varsa iline ya da eline 2 serisi en yeni lastiği Nokian'ın, yoksa Line serisine de bakılabilir. Lassa'nın da sessiz bir modelinden bahsediliyordu.Nokia'nın yazlık hangi modelini tavsiye edersiniz? Sessizlik önemli?
Yokohama listemde, başka marka yazlık tavsiyeside alabilirim. 185-65-14 ebatim.
Lassaya tovbeliyim hocam. Pati ve sesde öldürmüştü beni.Senin ebatlarında varsa iline ya da eline 2 serisi en yeni lastiği Nokian'ın, yoksa Line serisine de bakılabilir. Lassa'nın da sessiz bir modelinden bahsediliyordu.
Resmi web siteye baktım aa diye bir detay görmedim, muhtemelen aynı lastiktir Mutlu.Bülent abi eline 2 yi yeni gördüm sayende, sağolasın.
Fakat eline 2 aa diye de bir şey gördüm. Aynı lastik mi yoksa eline 2'nin bir üst sınıfı mı? Kormetalin n11 sitesinde de eline 2 ucuzken eline 2 aa 30 tl kadar pahalı.
Nokian Eline - n11.com
Pardon farklı satıcılardan ötürü fiyat farkı sanırım. Aynı lastik.
Şimdi baktım sizin ebatlarda iLine serisi mevcut hocam eLine 2 de yokNokia'nın yazlık hangi modelini tavsiye edersiniz? Sessizlik önemli?
Yokohama listemde, başka marka yazlık tavsiyeside alabilirim. 185-65-14 ebatim.