- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Değer miydi? Valla delisin sen.1350km yol teperek cozdum
Değer miydi? Valla delisin sen.1350km yol teperek cozdum
Mazda 3 karakteri gereği sert süspansiyona sahip olduğu için bir inç küçültmekle çok bir konfor değişikliği beklemeyin derim, etkisi illaki olur ama bunu ne kadar hissedebilirsin muamma.. Geçiş yapmanız mümkün, 205/55/1617 inç jantlardan 16 janta geçsek lastik ölçülerinide 55 yada 60 yapsak ,konfor açısından nasıl bir sonuç elde ederiz ?
En güzelini yapmışsıntam net hesap yapamadim yakit olarak kargodan az yaktim.
kafa dengi arkadasla yolculuk yaptim ve gayet zevkli gecti hem traveller vs gezdik dolaştik afyondan gecerken patatesimizide aldik
Ekli dosyayı görüntüle 13287
Acele etmesen çok daha kolay çözerdik neyse. Jant almaya İstanbul'dan Denizli'ye geliyorsun. 120 km daha yapıp bizi görmeden gidiyorsun onuda yazdım bir kenaratam net hesap yapamadim yakit olarak kargodan az yaktim.
kafa dengi arkadasla yolculuk yaptim ve gayet zevkli gecti hem traveller vs gezdik dolaştik afyondan gecerken patatesimizide aldik
Acele etmesen çok daha kolay çözerdik neyse. Jant almaya İstanbul'dan Denizli'ye geliyorsun. 120 km daha yapıp bizi görmeden gidiyorsun onuda yazdım bir kenara
5 ay sonra görürsün o vakitsaticinin acelesi vardi tasiniyordu.
hanim sikinti yapti yoksa gelecektim ve sende kalacaktim
simdi bekarsin evlenince gorecem seni
Bolu dan geçseydn de bi bolu patatesi de ben atardım arkayatam net hesap yapamadim yakit olarak kargodan az yaktim.
Sen pek hanım dan tırsmazdınsaticinin acelesi vardi tasiniyordu.
hanim sikinti yapti yoksa gelecektim ve sende kalacaktim
simdi bekarsin evlenince gorecem seni
yazdikda sonra dedim zaten ahanda mustafaya pas attik
yazdikda sonra dedim zaten ahanda mustafaya pas attik
Nasipsiz dayak yenmez, mottosuna güzel bir örnek olmuş bu durum... Bence, Kadir acele etti, müsait bir zamana denk getirip hep birlikte güzel vakit geçirip uğurlayabilirdik ama nasip değilmiş...Hayırlı olsun @kadir senin işi göremedik ya ona üzülüyorum , hatta buraya kadar geldiğinde şehir dışında olmam tanışamamak ve seni ağırlayamamak çok kötü oldu
Nasipsiz dayak yenmez, mottosuna güzel bir örnek olmuş bu durum... Bence, Kadir acele etti, müsait bir zamana denk getirip hep birlikte güzel vakit geçirip uğurlayabilirdik ama nasip değilmiş...
Maşallah güzel olmuş abi daha da yakışmş güle güle kullan.
Böyleydi
Böyle yaptık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi