Ebubekir
Aktif
Falken o Michelin yazlık
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okunmuş alırsanMichelin e çivi vida vs girmiyormuş Kadir
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Moderatörün son düzenlenenleri:
Falken o Michelin yazlık
Okunmuş alırsanMichelin e çivi vida vs girmiyormuş Kadir
bildigin inikSensör arızalı da olabilir. Başıma geldiği için biliyorum
Sevindirici haberbildigin inik
Bıyık bırakacağımnal vidasi girmis. ;(
valla yakisir abi koselerdende az asagi dogru saldinmiBıyık bırakacağım
Hitler tarzı da yakışırvalla yakisir abi koselerdende az asagi dogru saldinmi
Geçmiş olsun Kadir bey.
Geçen hafta aldığımız mirai Aracımızla ilgili birşeyler sormak istiyorum. Üzerinde fabrika çıkışı toyo lastikler var. Lastikleri değişeceğiz, orjinal ölçüleri biliyorsunuz 205/50/17 . şuandaki durum itibariyle araba Sert , yumuşak bir lastik seçmek istiyoruz. Ayrıca 205/55/17 lastik seçsek bir dezavantaj olur mu? Sizin kullandığınız lastik markası ve ebatı nedir
Yumuşak hamurlu lastik olarak Nokian ve Michelin öneririm, yanak ebatında yapacağınız değişiklik %3,14 değerinde bir sapma yaratıyor, tam sınırda diyebiliriz, ben olsam ölçüyü değişmemGeçmiş olsun Kadir bey.
Geçen hafta aldığımız mirai Aracımızla ilgili birşeyler sormak istiyorum. Üzerinde fabrika çıkışı toyo lastikler var. Lastikleri değişeceğiz, orjinal ölçüleri biliyorsunuz 205/50/17 . şuandaki durum itibariyle araba Sert , yumuşak bir lastik seçmek istiyoruz. Ayrıca 205/55/17 lastik seçsek bir dezavantaj olur mu? Sizin kullandığınız lastik markası ve ebatı nedir
bulent abi benim orjinal olculeri biliyorsun buna 225/40/18 yapsak deger ne olur?Yumuşak hamurlu lastik olarak Nokian ve Michelin öneririm, yanak ebatında yapacağınız değişiklik %3,14 değerinde bir sapma yaratıyor, tam sınırda diyebiliriz, ben olsam ölçüyü değişmem
Çap farkı % 0,79 oluyor, kitap gibi olurbulent abi benim orjinal olculeri biliyorsun buna 225/40/18 yapsak deger ne olur?
bulent abi benim orjinal olculeri biliyorsun buna 225/40/18 yapsak deger ne olur?
Çap farkı %,79 oluyor, kitap gibi olur
Hayırlı olsun Kado nakliye işini nasıl yaptın?misafirlerimiz memnun etmek gorevimiz.
Ekli dosyayı görüntüle 13230
1350km yol teperek cozdumHayırlı olsun Kado nakliye işini nasıl yaptın?