Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
N11 duymasın bunu valla kampanyayı iptal eder
Yok be hep böyle alıyorum ben Mesela nexen lastik takımını 70 TL indirimle aldıydım O ara fiyatta 164 liraydı, şimdi 180 lira olmuş.
N11 duymasın bunu valla kampanyayı iptal eder
Lastik konusu bana çok uzak mecra...@domestos Veli abi ne der acaba bu duruma
Tahminime göre 60 tl imdirimle alacam bendeYok be hep böyle alıyorum ben Mesela nexen lastik takımını 70 TL indirimle aldıydım O ara fiyatta 164 liraydı, şimdi 180 lira olmuş.
Abi orjinal teybi aldım bu arada üzerinde çizik bile yok 200 tl yeLastik konusu bana çok uzak mecra...
bilgi vermen gereken konu burası değil ama... Hayırlı olsun.Abi orjinal teybi aldım bu arada üzerinde çizik bile yok 200 tl ye
SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nokian siparisimi verdim carsamba kargolanacakmis.
Nokian 205/55 R16 94V XL Line Yaz Lastiği (Üretim Yılı: Fiyatı
Hayırlı olsunnokian siparisimi verdim carsamba kargolanacakmis.
Nokian 205/55 R16 94V XL Line Yaz Lastiği (Üretim Yılı: Fiyatı
Şu falken konusunda beni ikna edinde alim ya 225 tl çok iyi fiyat.ben baya araştırdım %90 civarı olumlu dönüşler var marka konusunda...bide ze914 mü iyi ze912 mi tam karar veremedim 4 mevsim kullanımda
Falken
Kışiıklarım falken ama hiç yorum yapamıyorum, malum kış ayı yol sesi yağmur sesi hepsi içerde fren konısunda şimdilik bişey diyemiyorumŞu falken konusunda beni ikna edinde alim ya 225 tl çok iyi fiyat.ben baya araştırdım %90 civarı olumlu dönüşler var marka konusunda...bide ze914 mü iyi ze912 mi tam karar veremedim 4 mevsim kullanımda
Falken
nokian
Aynı yollardan ben de geçtim hocam Lastik tamiri yapan bir ustam var, Falkeni ona danıştım. Olumlu konuşmadı. Bilmiyor da olabilir, o da ayrı meseleŞu falken konusunda beni ikna edinde alim ya 225 tl çok iyi fiyat.ben baya araştırdım %90 civarı olumlu dönüşler var marka konusunda...bide ze914 mü iyi ze912 mi tam karar veremedim 4 mevsim kullanımda
Falken
380 tl nokian 4 lastikte 600 tl oynuyor ya
KatılıyorumAklına, bütçene uyan hangisiyse onu al
Katılıyorum
Ben sessizlik anlamında takıntılı olduğumdan dolayı fiyattan önce sessizlik değerine bakıp aldım o ayrı Bunun yanında, araba yol tutuşu ve sessizlik anlamında avantajlı ise lastikten yüksek performans almak için dökülen fazla paraya karşıyım ben. %4-5 performans farkı için fiyatın katlanması çok saçma