Murat Yılmaz
Seçkin Üye
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
ortadaki kapagi gri ile degistir ama abi gozume acayip batiyor
ben bu gidisde senin arabayi alacam
Sensörlerivarmı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi hiç maceraya girme. touring 195-65-15 hepsiburadadan nokian wr-d4 153 tl ye almıştım
İmresive jantı bulabilirmiyim
İmresive jantı bulabilirmiyim
Bu arada bu mazdacıların nokian tutkusu nedir arkadaşlar bir önceki aracım olan Grand vitara da orjinal hollanda yapımı vredestein kullandım kimse bilmez ama çok kaliteli bir lastikti. Fiyatı da tuzluydu biraz
Bu arada nokian nedir telefon mu alıyoz arkadaş şeytan diyo git petlas al. Bakalım para durumuna göre yapcaz bişiler yazarım burdan
Son 1 yıl içinde 4 kere 0 lastik aldım.
Kumho
Bridgestone
Good year
Nexen
Aralarında çok ahım şahım fark yok gibi... Sonuçta ortalama hızın saatte 22 km. olduğu bir şehirde yaşıyoruz
Nokian bu ülkede Mazda gibi kıymeti bilinmeyenlerden, kışlıkta eline su dokebilecek babayiğit çıkmadı henüzBu arada bu mazdacıların nokian tutkusu nedir arkadaşlar bir önceki aracım olan Grand vitara da orjinal hollanda yapımı vredestein kullandım kimse bilmez ama çok kaliteli bir lastikti. Fiyatı da tuzluydu biraz
Nokian bu ülkede Mazda gibi kıymeti bilinmeyenlerden, kışlıkta eline su dokebilecek babayiğit çıkmadı henüz
Aynen doğru demiş, yalnız yazlık konusunda da eskisi gibi vasat değil artık, alınabilir kalitesi var, fiyat olarak ta conti den felan daha uygunDün bir lastikçi ahbaba sordum. Kendisi özellikle kışlık lastik için üzerine çıkabilen yok dedi Nokian için. Hiç düşünme zaten fiyatlarıda uygun dedi. Ama yazlık lastikler için aynı şeyi söylemedi maalesef. Continental ya da Michelin tavsiyesi aldım özellikle. Banada yazlık lazım olduğu için sanırım Michelin alacağım.