Anladım hocam 4 mevsim endişem var biraz ne tam kış ne de tam yaz verimliliği verme konusunda
4 mevsim tavsiye etmiyorum ben, kışlık alacaksanız da Nokian tavsiye ederimSaygı değer mazdacı arkadaşlar 4 mevsim mi yoksa sadece kış lastiği mi 4 mevsimler yaz aylarında verimliliği nasıldır. Birde Michelin kar lastiği yada 4 mevsim almak istiyorum değerli önerileriniz benim için önemlidir teşekkür ederim
Nokian yumuşaklık ve ses konusunda nasıl bilgi verebilirmisiniz ?
Ben yaklaşık 5 yıl önce tesadüfen Nokian marka lastik olduğunu öğrendim.İlk araştırmalarım sonucu başarılı bir lastik olduğunu öğrendim.İlk defa alırken biraz tereddütlü aldım ama sonrasında artık lastik fiyat/marka f/p araştırmaları yapmıyorum.Direk Nokian alıp geçiyorum Farklı ebatlarda hem kendi arabama hemde babamın arabasına birçok kez aldık.Artık lastik alırken araştırdığım tek konu üretim tarihi oluyor hangi satıcıda tarih yeni ise onu tercih ediyorum.
Az dur hocam Veli abi google u kastedmemiş forum olarak doluyuz yani forum içinde başlık aratırsanız hertürlü bilgiye ulaşırsınız demek istemiş...Yazma dili böyle kopukluklar doğurabiliyor...Nokian için kendi açtığım konu başlığını okumanızı tavsiye ederim...Veli bey öncelikle site de yeniyim. Yavaş yavaş başlıklara bakıyorum. Fakat benim sorum doğrudan kullanıcı arkadaşların yorumları olduğu için sorma gereği duydum yoksa fabrika verilerine Google nokian yazsan da ulaşılabileceğini biliyorum. Elma armut meselesi beyin gramı falan hoş yorumlar değil sağlıcakla ..
Nokian komisyon veriyor kadir ne kadar översem o kadar prim...Yoksa nokian cacık bi lastik@faroz_52 den baska nokian kullanan varmi ?
Ses desibeli etiket üzerinde yazıyor, bu durum lastik ebatına göre değişkenlik gösterir ama Nokian genel olarak sessiz bir lastiktir, hamuru yumuşaktır, Michelin gibi, zaten en sevdiğim yanı da buNokian yumuşaklık ve ses konusunda nasıl bilgi verebilirmisiniz ?
Bende lastik bakınıyorum, yazlık alacağım.
Şimdi objektif olarak cevap vermenizi istiyorum, marka fanlığını bir kenara bırakalım
Nokian ve Yokohoma aynı fiyata, ikisininde etiket değerleri birbirine yakın, hangi markayı tercih edersiniz?
Şimdi objektif olarak cevap vermenizi istiyorum, marka fanlığını bir kenara bırakalım
Nokian ve Yokohoma aynı fiyata, ikisininde etiket değerleri birbirine yakın, hangi markayı tercih edersiniz?