- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Açacağız biraz kullanalımFalken ana konusu açmak lazım
Açacağız biraz kullanalımFalken ana konusu açmak lazım
İkiside H serisi ama yumuşaklık nasıldır bilemi-yorum, Nokian mevcut değildi bakamadım.Ama isterseniz hemem getirtelim dediler.
Gayet güzel abi, ikisi de üzmez Goodyear ı al165.00 TL fiyat nasıl?
Forumun güzelliği bu abi, güzel bilgiler alıp kafanda sentezleyip yine kendi istediğine karar verEyvallah, ya sanki daha önce hiç lastik almamış gibi hissediyorum iyi mi? halbuki daha önce defalarca lastik aldım ama sizlerin onayı da önemli geliyor.
Bu fiyat nerde yazlık 185/55/15 almak niyetim var.165.00 TL fiyat nasıl?
Ankara İskitler ÇINAR LASTİK.Bu fiyat nerde yazlık 185/55/15 almak niyetim var.
Ankara İskitler ÇINAR LASTİK. KARTINI ALMADIM AMA İNT DE TLF N VARBende 165/65/14 almayı düşünüyorum. Toplu alabilirsek indirimli olur belki.
Büyük bir satıcıdan alırsanız haber edin
Falken fiyatına göre iyi lastiklerdendir, kışlıkta Hankook ta iyidir fiyatına göreDün bir program izledim,Amerikada VW bayisini geziyorlardı,tüm 0 araçlardr NEXEN lastik vardı,ben uyduruk diye biliyordum bu markayı.Amerikada sıfır araçlarda görünce şaşırdım baya...Birde benim ölçüler 215/50/17 ara ölçü heralde çok pahalı sadece FALKEN de ucuz buldum,o nasıl acaba
Türkiyede pirelli sıfır araçlarda takılı gelir onun kadar yol tutuşu kötü lastik kullanmadım.Dün bir program izledim,Amerikada VW bayisini geziyorlardı,tüm 0 araçlardr NEXEN lastik vardı,ben uyduruk diye biliyordum bu markayı.Amerikada sıfır araçlarda görünce şaşırdım baya...Birde benim ölçüler 215/50/17 ara ölçü heralde çok pahalı sadece FALKEN de ucuz buldum,o nasıl acaba
Türkiyede pirelli sıfır araçlarda takılı gelir onun kadar yol tutuşu kötü lastik kullanmadım.