Motorda yapılmadık bişey kalmamış ama kul yapısı belli olmaz.İnşallah mı desem, yok ben almayayım mı desem bilemedim. Araç kötü mü kesinlikle değil, tam istediğim kriterlerde; çarpılırım vallahi olumsuz bir şey söylersem. Ahmet Abi'nin aracından biliyorum, belki de sıfır 626 getirseler o kadar konforlu olmaz ve o kadar sessiz çalışmaz Xedos 9'un yanında. Benim tek korkum sadece ve sadece "o motora bir şey olursa" kısmı. O zaman artık köydeki arazileri mi satarız, villayı mı ipotek ederiz, külçeleri mi bozarız bilemedim artık...
Abi solar sunroof yokmuş yaaa..Millenia son kasa daha ne olsun, hadi hayırlısı. Bu zirve demek.
Olum şuna güzel bi ad koyun, Kibar Feyzo olsun benceBu iş olursa mı Nebahat hayırlı olsun
Motorda yapılmadık bişey kalmamış ama kul yapısı belli olmaz.
Arkadaşlar herkese çok teşekkürler,hayırlıysa tamamına erdirsin Allah...
Yalnız Bülent ve İbrahim'e ayrı teşekkürler, arabada dürtüklemedikleri yer kalmadı
Abi solar sunroof yokmuş yaaa..
Olum şuna güzel bi ad koyun, Kibar Feyzo olsun bence
Pazar gidip salı döneriz ne diyon, Hakan a dedim ama onda ihtimal düşük, gelirse de daha güzel olur üçlü çıkarma yaparız Ankara'ya.Hayırlı olsun bizim köye canavar gibi geliyor
G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla süper, koydum gitti.Kibar feyzo olmaz o maraba, bu olsa olsa ağa olur hem de faşo ağa
Kibar feyzo olmaz o maraba, bu olsa olsa ağa olur hem de faşo ağa
Araç komple şeffaf kaplamalı, ama eskimiş. Ben de söküp pasta cila yapalım dedim, sahibi yazın sök deyince diretmedim. Bakacam çok matsa söktürürüm..,
Eyvallah çok sağol...Hayırlı olsun kardeşim, çok sevindim
Yok kardeş ben almıyayım o paraya Saab alıp keyif sürerim.
Yok kardeş ben almıyayım o paraya Saab alıp keyif sürerim.
Amin diyelim. Benim de kötü alışkanlığım bunlar işte.Allah, hayırlısı ile Saab'ına bağışlasın o zaman abi.
Ta kendisi abiMazda 626 dizel
Satan kişi Mustafa hocamın aldığı xedos un sahibi gibi geldi bana,
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...akyajli-kasa-dizel-626-ankara-516025952/detay