Ben mepazda yaptirdim Antalya da. Aracımın yaşı da 10 yaşını geçmişti. Başvurduğumuz tarihi dikkate aldilarsa belki birkaç ay ile kurtarmış da olabilirim.Dün Merserdeydim. O kadar söyledim, garantiydi, yok iyi niyet garantisiydi falan kabul etmediler. Modeli 10 yılı geçince iyi niyet garantisini de kabul etmiyorlarmış.
Ben de deri dolgusu, boyası ve sabitleyicisi ile deneme yapmıştım. Eski halindenbaya iyi olmuştu. Sabitleyici yapınca birdaha erime söz konusu degil.Bunun bi losyonu, ilacı falan yok mu ya. O bölgede bir katman oluşturacak kimyasal olsa... Nano teknoloji
Benim de gözüm kesmeye başladı, bi ayar çekecem de, bi kuşa benzetirim inşallahBen de deri dolgusu, boyası ve sabitleyicisi ile deneme yapmıştım. Eski halindenbaya iyi olmuştu. Sabitleyici yapınca birdaha erime söz konusu degil.
Hocam kurtarmaz muhtemelen. İyi görünecek bişey lazım. Olabilirse deri kaplamayı düşünüyorum.Şeffaf folyo falan çekilse, airbagi etkilemeyecek şekilde
O kadar maliyete zaten servise götür hocam. Biraz uğraştırır, ama kendin sökebilirsen o kadar maliyet olmaz bence.Ben bir kaplamacı ile görüştüm, mersinde baya tanınmış bir usta. Göğüsü komple söküp hem yolcu hem sürücü tarafını kaplarız ama satarken soru işareti olur, alıcıya anlatamazsın dedi. Birde yaklaşık 1500-2000 tl ye yakın maliyet çıkarttı.
Sıfır parça getirmenin önünde engel yok. İthalat vergisini ödeyerek getirilebiliyor.Burda yurtdışına satış yok herhalde de, benzer yerlerden bu parça getirtilebilir mi? Tecrübeli arkadaşlardan bir fikir alalım. Ya da en kolayı almanyadaki amcaoğluna mı söylemek?2009-2013 Mazda 6 Mazda 6 Passenger Side Dash Pad GSYL-60-350 | Shop Mazda Parts
2009-2013 Mazda 6 part # GSYL-60-350 - Mazda 6 Passenger Side Dash Padwww.shopmazdaparts.com
Airbag zaten olmıycak hocam, sadece göğüs2.el airbag kesinlikle yasak diye biliyorum.
O zaman sorunsuz gelir abi benceAirbag zaten olmıycak hocam, sadece göğüs
Aşağıdaki sayfadan aracın şasi numarası ile sorgulama yap eğer geri çağırma var ise servisle iletişime geçip ücretsiz olarak yolcu hava yastığını değiştirt. Gönül isterdi ki orada konsol ve direksiyon pompası da olsun...
Mazda Recall Information
Search for recalls - enter your Vehicle Identification Number (VIN) to see the status of any pending recalls for your vehicle.www.mazda.com.tr