Bi an benim fotolar mı diye baktım değiştirin hocam. Önce serviste fotoğrad çektirip mazda türkiyeye gönderin. Gelen indirimle değişin. Ben 4 ay böyle sürdüm. Arabadan soğudum. Değişince sanki yeni araba gibi zevk almaya başladımBende de böyle bir sorun var, cama yakın olan kısın zift gibi oluyor sıcakta... Acaba değişim haricinde bir çözümü olur mu, boya koruma ürünlerine benzer birşeyle oraya bir katman oluşturulabilir mi
Bende de böyle bir sorun var, cama yakın olan kısın zift gibi oluyor sıcakta... Acaba değişim haricinde bir çözümü olur mu, boya koruma ürünlerine benzer birşeyle oraya bir katman oluşturulabilir mi
Ne kadara değiştirdiniz acaba...Bi an benim fotolar mı diye baktım değiştirin hocam. Önce serviste fotoğrad çektirip mazda türkiyeye gönderin. Gelen indirimle değişin. Ben 4 ay böyle sürdüm. Arabadan soğudum. Değişince sanki yeni araba gibi zevk almaya başladım
Bi an benim fotolar mı diye baktım değiştirin hocam. Önce serviste fotoğrad çektirip mazda türkiyeye gönderin. Gelen indirimle değişin. Ben 4 ay böyle sürdüm. Arabadan soğudum. Değişince sanki yeni araba gibi zevk almaya başladım
Değiştirince yine aynı malzemeyle mi değiştiriyor?Aynen sorun bu, bir süre sonra delikler oluşmaya başlıyor. Sorunun önüne geçmek için direk güneşten o noktayı korumak lazım ama bunda da ne kadar başarılı olunur bilemem. Servisten fiyat alıp duruma göre Mazda Türkiye ile iletişime geçilebilir.
mazda türkiye'nin dediğine göre eriyen dokuda iyileştirme yapılmış ürünle değiştiriyorlar.Değiştirince yine aynı malzemeyle mi değiştiriyor?
Kronik, mekanik bir sorun olsa çok kafayla takılmazda (direksiyonu kutusu gibi) böyle göze batan ve tamiri zor olan kronik bir sorunu M6'ya bende yakıştıramadım. Servisin bunu ücretsiz değiştirmesi lazım airbag şişiriciler gibi ama Mazda servislerinin ilgileneceğini sanmıyorum bu konuyla.Valla hocam yalan yok ben D sınıfı M6 ya yakıştıramadım bu sorunu
Aynen sorun bu, bir süre sonra delikler oluşmaya başlıyor. Sorunun önüne geçmek için direk güneşten o noktayı korumak lazım ama bunda da ne kadar başarılı olunur bilemem. Servisten fiyat alıp duruma göre Mazda Türkiye ile iletişime geçilebilir.
Katılıyorum, maalesef öyle. 2001 model 626'mda böyle şeyler yoktu, sky6'larda da böyle şeylerin olduğunu zannetmiyorum. Bu zayıflığın çamurunu ben ford ortaklığına atıyorum. Mazda o jenerasyonda itibar kaybedecek hatalar yaptı ve Sky serisinde de efsane geri döndü bence. Ama yine de bu fiyatlara bundan iyisini bulabileceğimizi düşünmüyorum. Az önce indim tekrar detaylı kontrol ettim. Bu konuyu kapatalım yoksa takıntı olacakValla hocam yalan yok ben D sınıfı M6 ya yakıştıramadım bu sorunu
Plastidip yırtılabilir bence, hem düzgünce de kapatır her yeriAirbag'ın döşemeyi yırtıp çıkabilmesi lazım. Bu açıdan önemli bir malzeme uzun vadede ne yapacağı test edilmeden kullanılmış. Bu sefer güldürmedi Takumi Nuri Usta
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlan fotolarında airbag izi de yok neresinden pırtlatıyor belli değil
Gözüne dondurma saplanan adam geldi aklımaPlastidip yırtılabilir bence, hem düzgünce de kapatır her yeri
Yırtılır yırtılırGözüne dondurma saplanan adam geldi aklıma
Bak yırtılır mı? Bi sakatlık çıkmasın?