Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesela Adem Usta'ma arabanın yağını değiştirmeye götür, sen hiç bir şey demeden kaliperi bile temizleyip boyuyor, gres sürülmesi gereken yerlere sürüyor, senin haberin bile olmaz, yapmayabilir de neticede ama yapıyor, çünkü ustalık içinden geliyor, işini seviyor adam. Bilmem anlatabildim mi
Kesinlikle anladım bu arada oraya da götürdüm aracı. Adem ustayı aradım 8 veya 9. aydı sanırım boya için gel bakalım dedi ona göre fiyat verilir dedi. Gittim, kendisi yoktu, oradaki boya ustası ben yapamam bu arabayı dedi yani yapamam değil de uğraşamam dedi her şey nasip kısmet. Yine ne kadar ekmek o kadar köfteye dönüyor iş
O iş aklımda. Ama baya para harcadık, Haziranda Bakü'ye de gideceğiz kısmetse onun için bekleyecek şimdilik. Bu arada Facebook da grup da arkadaşın biri tofaş sisi takmış gayet güzel olmuş.
Kesinlikle anladım bu arada oraya da götürdüm aracı. Adem ustayı aradım 8 veya 9. aydı sanırım boya için gel bakalım dedi ona göre fiyat verilir dedi. Gittim, kendisi yoktu, oradaki boya ustası ben yapamam bu arabayı dedi yani yapamam değil de uğraşamam dedi her şey nasip kısmet. Yine ne kadar ekmek o kadar köfteye dönüyor iş
Mesaj otomatik birleştirildi:
O iş aklımda. Ama baya para harcadık, Haziranda Bakü'ye de gideceğiz kısmetse onun için bekleyecek şimdilik. Bu arada Facebook da grup da arkadaşın biri tofaş sisi takmış gayet güzel olmuş.
Hayırlı olsun güzel olmuş. Ustanın önünde araç bekledikce yılgınlık mı geliyor yoksa yvşklık mı bilemeyiz ama iş başında "tabi yaparız hallederiz, iyi yaparız" dedigi şeyler iş sonunda "bu iş bu kadar olura" dönüyor. can sıkacak durum yok ancak işte sinek kücük ama mide bulandnırıyor. Güle güle bin, kazasız belasız...
merhaba mazda 626 aracımı komple temizlik boyası yaptırmak isteyorum. istanbul içi işinin ehli güzel fırın boya atacak yerler varmı tavsiye verebileceğiniz aşırı pahalı yerler olmasın ama max 40-50bin civarı
merhaba mazda 626 aracımı komple temizlik boyası yaptırmak isteyorum. istanbul içi işinin ehli güzel fırın boya atacak yerler varmı tavsiye verebileceğiniz aşırı pahalı yerler olmasın ama max 40-50bin civarı
Evet bence de önce Adem ustalara göster hocam. Ben farklı yerde yaptırmak zorunda kaldım ama memnun değilim boyadan. Bu arada geçen hafta sonu yine aynı yerde 626sını boyatan birine denk geldim tesadüfen, o da memnun değildi.
Evet bence de önce Adem ustalara göster hocam. Ben farklı yerde yaptırmak zorunda kaldım ama memnun değilim boyadan. Bu arada geçen hafta sonu yine aynı yerde 626sını boyatan birine denk geldim tesadüfen, o da memnun değildi.
Geçen gün gördüğüm arkadaş opak boyayı 25bine yaptırmış benim boyattigim yerde. Ama dediğim gibi hem o hem de ben memnun değiliz. İstersen paylaşırım bilgilerini özelden yaz bana.
Bakımlar Adem ustada yapılıyorsa bütçeyi zorlayıp boyayı da ona emanet etmek en mantıklısı olur. Bu kadar harcamadan sonra boya içinize sinmezse kabullenmek zor olur.