Uğraşır tecrübe edinirim dersen devam... Beceremem ben bu işleri dersen de 400 liralık seçeneğe yönel.Siz ne dersiniz?
Uğraşır tecrübe edinirim dersen devam... Beceremem ben bu işleri dersen de 400 liralık seçeneğe yönel.Siz ne dersiniz?
Tecrübe etmekte sorun yok, aslında beceririmde ama sonucu beğenmeyip 220 lirayı çöpe atmakta var işin ucunda bütçe çok az kaldı hatta bitti. Beğenmezsem krom kaplama için en az 3-4 ay beklemem gerekecek ekstra 400 lira az bir para ama damlaya damlaya baya deniz oldu benim olayUğraşır tecrübe edinirim dersen devam... Beceremem ben bu işleri dersen de 400 liralık seçeneğe yönel.
Evet macun çok özellikle sağ kapılarda. Komple soyma işine girseydim bütçe 23bin değil, en az 40, hatta 50bin liralar bandında olacaktı. Arka amblemde sorun yoktu ama yeni ve orjinal olması tabiki güzel olacaktır. Çamurluk stickerı derken neyi kastettiniz? Ön panjur çıkması 800-1000 lira bandında geziyor. Sıfır yan sanayi de bulamadım maalesef.Aracınızda epey macun varmış, gönül isterdi komple soyulsun ama bütçe meselesi bu işler.
Özellikle yan kapılarda macun fazla olunca dalgalanma yüzeyde fazlaca göze çarpar, bunu macunu çekecek ustaya sorun ve irdeleyin. Arka amblem marka model yazıları ve çamurluktaki sticker için servisle görüşmenizi öneririm. Ben boyadan sonra hepsini servisten normal fiyatlara temin etmiştim.
Ön amblem için en güzel seçenek çıkma veya yurtdışı, 400 TL yüksek bir rakam bence. Sprey boya ile krom boyama işine girmeyin hem paranız gider hem istediğiniz gibi olmaz.
Kapı üzerindeki tamamlayıcı çıtalar yok madem, o zaman gövde rengi makul gibiÖn tamponda sağ ve sol köşede ki çıtaları ve arka tamponda ki çıtaların devamı olan yerleri gövde rengi mi bıraksam orjinalindeki gibi mat siyah mı yapsam karar veremedim. Kapı üzerindeki çıtalar benden önce iptal edilmiş, alacaktım ama tanesine 250 mi 300 liramı ne dediler kalsın böyle dedim. Sanki kapı üzerindeki çıtalar olsaydı mat iyi olurdu gibi geliyor. Ama bilemedim. Normelde böyle:
Ekli dosyayı görüntüle 64508 Ekli dosyayı görüntüle 64509
Renk aynı değil.. Yukarıda kırmızı olmayan diyeceğim çünkü rengi bilmiyorum, diğer araçta gri gibi çıkmış ama o yılların solgunluğu sanırım. Ben mat siyah düşünüyorum. Daha doğrusu usta seçenek sundu. Mat siyah da yukarıda resim var, kapı çerçevelerini boyadığı siyah.Gövde rengi veya orijinal halindeki gibi olsa çok bir şey değişmeyecek ki... Renk aynı çünkü
Renk bire bir aynı değil ama fark edilecek şekilde bariz de değil.Renk aynı değil.. Yukarıda kırmızı olmayan diyeceğim çünkü rengi bilmiyorum, diğer araçta gri gibi çıkmış ama o yılların solgunluğu sanırım. Ben mat siyah düşünüyorum. Daha doğrusu usta seçenek sundu. Mat siyah da yukarıda resim var, kapı çerçevelerini boyadığı siyah.
Aslında evet, haklısın. Çok bir fark yaratmayacak.Renk bire bir aynı değil ama fark edilecek şekilde bariz de değil.
Gövde rengi 2, mat siyah 0. Bende gövde rengine yakınım.Kapı üzerindeki tamamlayıcı çıtalar yok madem, o zaman gövde rengi makul gibi
Aydınlatma ve aydınlanma için buralardayız ya zaten.Aslında evet, haklısın. Çok bir fark yaratmayacak.
Gövde rengi 2, mat siyah 0. Bende gövde rengine yakınım.
Şimdi bir daha baktım da, paylaştığım benim araca ait son resimde kapılardaki mat siyah gözüküyor. Domestos'un dediği gibi çok bir fark yok. Teşekkürler aydınlatma için
Aracımı boyatmak için yer arıyorum. İnternette bir kaç ustadan fiyat aldım 25 binden başlıyor mazda 626 lar. Çok değil mi sizce? Araç boyama fiyatları bu kadar pahalı olmamalı.
Komple Araç Boyama Fiyatları 2024 - Ustasından Öğren !
Araç boyama fiyatları otomobillerin büyüklüğüne göre değişebilmektedir. Araç boyama işi profesyonellik isteyen, hata payı olmayan işlerin başında yer alır. Araç boyatırken özellikle seçmiş olduğunuz araç boyama atölyesinin tecrübeli ve deneyimli olduğuna dikkat etmeniz gerekir. 2024 yılında araç...ototakvim.com
Buraya sordum 25.000- 30.000 TL arası değişir dedi. Şaka gibi fiyatlar, arabayı 24 bine almıştım ben
Aracının fiyatı 24 binde kalmadığı gibi her şeyin fiyatı yerinde kalmadı.Aracımı boyatmak için yer arıyorum. İnternette bir kaç ustadan fiyat aldım 25 binden başlıyor mazda 626 lar. Çok değil mi sizce? Araç boyama fiyatları bu kadar pahalı olmamalı.
Araç boyama fiyatları otomobillerin büyüklüğüne göre değişebilmektedir. Araç boyama işi profesyonellik isteyen, hata payı olmayan işlerin başında yer alır. Araç boyatırken özellikle seçmiş olduğunuz araç boyama atölyesinin tecrübeli ve deneyimli olduğuna dikkat etmeniz gerekir. 2024 yılında araç...ototakvim.com
Buraya sordum 25.000- 30.000 TL arası değişir dedi. Şaka gibi fiyatlar, arabayı 24 bine almıştım ben
Aldığınız fiyat normal bence. Ben 2 ay önce 23'e anlaştım. Benim araçta kaporta işlemleri fazlaydı biraz. Zaten resimlerde mevcut. Çarşamba veya Perşembe günü teslim alacağım inşallah aracı. Cumartesi günü gittim gördüm, güzel olmuş boya. Eksikler yok mu, var illaki ama bayram öncesi yine pasta yapılacak ufak tefek hatalar hallolur diye düşünüyorum.Aracımı boyatmak için yer arıyorum. İnternette bir kaç ustadan fiyat aldım 25 binden başlıyor mazda 626 lar. Çok değil mi sizce? Araç boyama fiyatları bu kadar pahalı olmamalı.
Park sensörünü taktırmamıştım henüz. Onun mikronu biraz düşük olması gerekiyormuş. Onun için takmadık, boyadan sonra takarız demiştik. Boya, Ramazandan önce bitmişti yani oruç diyemeyizBoya güzel, güle güle kullan. Usta biraz dalgın sanırım, oruç başına mı vurdu ne Sen söylemesen bile park sensörlerini öyle bırakmak bir garip, adamın gözünü tırmalar usta gözüyle, ilginç. Oruçlu olduğunu düşünelim yine biz.
Mesela Adem Usta'ma arabanın yağını değiştirmeye götür, sen hiç bir şey demeden kaliperi bile temizleyip boyuyor, gres sürülmesi gereken yerlere sürüyor, senin haberin bile olmaz, yapmayabilir de neticede ama yapıyor, çünkü ustalık içinden geliyor, işini seviyor adam. Bilmem anlatabildim miPark sensörünü taktırmamıştım henüz. Onun mikronu biraz düşük olması gerekiyormuş. Onun için takmadık, boyadan sonra takarız demiştik. Boya, Ramazandan önce bitmişti yani oruç diyemeyiz