mturhan
Katılımcı
Merhaba arkadaşlar dün park yerindeki aracıma maalesef bir araba carpmasi sonucu bir kaza meydana geldi.vuran arkadaşın damadı beni bulmak ciddi çaba sarf etmiş .emniyete telefon arabaya kağıt koyma falan.Aracin resimde görünen bir şey yokmuş gibi dursada arabayı kazadan sonra gördüğüm de araba bıraktığım gibi değildi yerinden ciddi oynamış idi.kaporta anlamında pek takmıyorum yapılır da kullanmak için arabayı calistirayim dedim sağ tekere de müdahale olunca salincak z rot yada başka bir soruna sebebiyet vermiş arabanın on takımda da problem vardı.karsi taraf Nissan Micra mübarek adam herhalde hiç fren yapmamis ki onun araba da çekici geldi salıncak yamulmus on sağ teker arka davlumbaza yapışmıştı.kazadan sonra yaşadıklarıma gelince aracim da kasko yok karşı tarafta kasko sigorta var yüzde yuz karşı taraf kusurlu olsada onun sigortası maalesef orjinal parça kullanmıyor imiş.Kanun gereği 3 yas sonrası araçlarda kazada kusurun olmasa bile orjinal parça kullanılmıyor imiş.bu yüzden yetkili servis aracı kabul etmiyor yada şartlı ediyor sigortanin ödeyeceği rakamın üzerini senden tahsil ediyor.Yarin aracı çekici ile anlaşmalı tamirciye götürecez bakalım on takımda ne sıkıntı çıkacak.Sigortaci deger kaybı için başvurabilirsin dedi.Olan da hayır vardır dedik . Allah dermansız dert vermesin bu da geçer inşallah.