kemal1963
Katılımcı
BEKA Otomotiv'e gittim bugün Florya'da. Esasen Subaru satış ve servisi ilaveten yetkili Mazda servisi olarak da hizmet veriyor.
Meseleyi detaylı anlattım.
Açıp arıza tespit yapalım ve garantiyi zorlayalım olmazsa bi hal çaresine bakarız dedi ,Zafer Bey, servis müdürü.
Sonunda tespit edildi ki sol ayna zorlamadan sebep dişlileri sıyırmış. Gözümle gördüm.
Aynaların garantiden değiştirilmesi için görüşmeler yapıldı.
Garantiye girmez, müşteri hatasıdır bu diyerek yokuş yapmak yerine yanımda durarak garanti birimine benim için teklif vermesi hoşuma gitti.
Düm Mazda Tr ' ye bir e-posta göndermiştim konuyla alakalı vee..
Servis dönüşü postamda şunu gördüm;
-------------/--/-----------------------
Sayın Mustafa Cengiz Çakmakçı,
JMZKEK5..... şasi numaralı aracınız ile ilgili yapmış olduğunuz başvuru ilgili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.
Yapılan kontrollerde aracınızın garantisinin devam ettiği görülmektedir.
Aracınızın aynalarında meydana gelen durum ile ilgili yetkili bir servisimize tekrar başvurmanız halinde gerekli kontroller yapılıp garanti ile ilgili departmanımıza rapor halinde bilgiler gönderilebilir.
Yapılacak olan inceleme neticesinde de değişim ile ilgili tarafınıza bilgi verilebilir.
Dolayısı ile arzu ederseniz müsait olduğunuz bir zamanda herhangi bir servisimizi ziyaret edip gerekli kontrolleri yaptırabilirsiniz.
Bilgilerinize sunarız.
Ürün ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Mazda İletişim Hattı
44 44 693
-----------------/---/------------------
Hemen Zafer Bey i aradım. Tarafıma gelen postayı okudum kendine.
Pts sipariş verileceğini ve garantiden 2 aynanın da değişeceğini söyledi.
Hayırlısıyla inşaallah..
Servis var kendini servis zanneden soyguncu var...
Beka Subaru/Mazda Servis'i tüm Japon araba sahiplerine tavsiye ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
güzel haber. RABBİM herkezi hep iyi insanlar la karşılaştırsın.mazda kolay kolay ayrıcalıklı olan müşterisini üzmez