maykutucar
Sessiz
Bu resimdeki parça nedir, ne işe yarar ve bağlantısı nereye yapılır bilgi verebilecek var mı--arıza durumunda nereden bulunabilir. tamiri mümkün mü
İyi geceler
İyi geceler
arabanın göğüs tarafında olan borunun takılacağı yer ben de yok gibi.Ekli dosyayı görüntüle 12992 direksiyonu çevirdiğinde rölantiyi yükselten parça
Bu resimdeki parça nedir, ne işe yarar ve bağlantısı nereye yapılır bilgi verebilecek var mı--arıza durumunda nereden bulunabilir. tamiri mümkün mü
İyi geceler
Ekli dosyayı görüntüle 12935
Parçanın bir tarafı kırık ve yoktu başka bir parça uydurdum plastik kaynak yapıp üstüne sıcak silikon sürdüm sağlam olsun diye bağlantıları yaptım ve fişini taktım ama araç rolantide 3000 çevirmeye başladı fişini çektim yine 3000 devirdeydi en son emme manifoldunun üstündeki hortumu çıkardım rolanti 900e düştü hangi parça bozuk yada ayarı varsa nasıl yaparız baktım ama çözemedim. Ekli dosyayı görüntüle 37842Ekli dosyayı görüntüle 37843Ekli dosyayı görüntüle 37844
Sağolun fotoğraf bendede var araçda klima yok ve manuel, takdım aslında hepsini yerleride şemadaki gibi ama bir daha denicem olmazsa video atayım hortumları taktığım yerleriBu çizime göre hortumları tek tek kontrol ediniz.
Ekli dosyayı görüntüle 37890
Sistem fazla veya eksik hava Alırsa rölanti Sorunu oluşur.Bende karbüratorun burdaki hortum yok sadece karburatore monte olan ince metal boru var ucu acık karburator hava alıyor muhtemelen
rolanti sorunu burdan kaynaklanıyor olabilirmi
İşaretlediğiniz kısım bağlı değilse, vakum ile çalışan parçalar çalışmaz. Sistem vakum gücünü motorun emme kuvvetinden o kısımdan alıyor. Rölantiyi ve otomatik jikleyi etkiler.Bende karbüratorun burdaki hortum yok sadece karburatore monte olan ince metal boru var ucu acık karburator hava alıyor muhtemelen
rolanti sorunu burdan kaynaklanıyor olabilirmi
klimasız model benimki o boruyu nerye bağlayacagım resimden bulmaya calıstım arabaya bakıp da bulamadım siz kanlı canlı resim cekip atma sansınız var mıİşaretlediğiniz kısım bağlı değilse, vakum ile çalışan parçalar çalışmaz. Sistem vakum gücünü motorun emme kuvvetinden o kısımdan alıyor. Rölantiyi ve otomatik jikleyi etkiler.
Aynı araca sahip değilim. Tanıdığımda var yanına uğrayınca çekerimklimasız model benimki o boruyu nerye bağlayacagım resimden bulmaya calıstım arabaya bakıp da bulamadım siz kanlı canlı resim cekip atma sansınız var mı
eyvAynı araca sahip değilim. Tanıdığımda var yanına uğrayınca çekerim
Elektronik selenoid kendisi. Özel bir adı var mı bilmiyorumTosun usta bu parcaya daspott demisti ama daspott baska bisey sanirim tam olarak adi nedir bu parcanin bendede direksiyonu cevirince calisiyordu tosun ustayi tanimadan gittigim baska bi usta saolsun bozmus elektrik baglantisina baktim + - geliyor ama calismiyor artik sifirida yok galiba bi kac japoncuya sordum yok dediler gerci onlarda adini tam soyleyemediler.
Tosun usta bu parcaya daspott demisti ama daspott baska bisey sanirim tam olarak adi nedir bu parcanin bendede direksiyonu cevirince calisiyordu tosun ustayi tanimadan gittigim baska bi usta saolsun bozmus elektrik baglantisina baktim + - geliyor ama calismiyor artik sifirida yok galiba bi kac japoncuya sordum yok dediler gerci onlarda adini tam soyleyemediler.