grafff
Aktif
Yan sanayilerin orjinalin yerini tutmadığını Forumda okumuştum. Degistirme taraftarı degilim şimdilik. Belki baska fikirler çıkar daha. Olmadı uretcem artık bişiler.
Siyah silikon olabilir, ama bant sert olur orda. Tek silikonla deneyim bakalım. Nerden bulabilirim bu siyah silikonu. Küçük olarak satılır mı? Malum kocaman silikonu alipta ne yapacağım. Silikon da hemen kurumaz beklemek lazımSiyah silikon olabilir sanki. Direk yırtılan bölgeye değil de bir karton üstüne sıkıp, daha sonra ince metal çubuk veya kalın iğne gibi bir şey ile parça parça yırtılan bölüme sağlı sollu sürülüp daha sonra bant ile sol bölümden ve sağ bölümden olmak üzere 2-3 cm uzaktan yapıştırılarak birbirine doğru kuvvet uygularsanız birleştirilebilir sanki.
Siyah silikon olabilir, ama bant sert olur orda. Tek silikonla deneyim bakalım. Nerden bulabilirim bu siyah silikonu. Küçük olarak satılır mı? Malum kocaman silikonu alipta ne yapacağım. Silikon da hemen kurumaz beklemek lazım
Çok güzel anlatmışsin, eline sağlık. MantıklıBantı orada tutmayacaksınız. Sadece sağdan sola doğru, soldan da sağa doğru iki parça bant yapıştırıp yarığı birbirine iteceksiniz ki silikon iyice yapışıp yarığı kapatsın. Birazdan bir görsel çizmeye çalışayım.
Ekleme: Görsel.
Ekli dosyayı görüntüle 8665
Benim de aklımdan aynen böyle birşey geçiyordu. Kulak çöpü aklıma gelmemişti ama teşekkürler OğuzhanBenim bagaj kapağının fitili baya bir yırtılmıştı tek kullanımlık satılan japon yapıştırıcılar varya parmak kadar çözüm o. Yalnız direk uygulama kulak çöpü gibi bir şeye dök fitilin tek tarafına sür çok az taşırmadan diğer tarafını güzelce birleştir orijinal gibi olur ben 1 mt yeri yaptım 2 senedir tık yok hiç belli olmuyor. Fitilin kopuk yerleri japonla tepkimeye giriyor acayip sağlam oluyor
Bu konu önemli bagaja veya aracın içine yerleştirdiğimiz eşyaların aracın herhangi bir yerine sürtmediğinden emin olmalıyız yolda titreşimle sürttüğü bölgeyi aşındırır geçmiş olsun. Plastik tamiri yapan yerler var eski görünümüne kavuşturulur bence.merhabalar...ön yolcu kısmına paspasın uzerıne su bıdonu koymuştum.torpıdo kapağını sıyırmış yolda gıderken...torpıdo kapağında soyulmalar olmuş.çok cırkın gorunuyor...acaba tekrar nasıl eskı gorunumune gerı donebılır...yada torpıdo apagı tek basına degıstırılır mı...aspırınlı ve sabunlu su ıle temızledım ama yolunmalar gecmedı yaa...çok kotu bır goruntu olusstu canım sıkıldı ya...
faruk dumlu da kım...ne iş yapıyor.googleye yazdım bısey çıkmadı...Faruk Dumlu dan çıkma bulabilirsin
Vallahi çok güldüm yafaruk dumlu da kım...ne iş yapıyor.googleye yazdım bısey çıkmadı...
faruk dumlu da kım...ne iş yapıyor.googleye yazdım bısey çıkmadı...
Arkadaşlar würth lastik fitil bakım spreyi elime ulaştı ama kullanmadım çünkü son kullanma tarihinin bitmesine 2 ay kalmış iade edeceğim
Oğuzhan üretim tarihi ile tüketim tarihi arasında da ki sure ne kadar. Bir iki yıl ise sorun olmaz. Yok 4-5 yıl ise iade edersin.Arkadaşlar würth lastik fitil bakım spreyi elime ulaştı ama kullanmadım çünkü son kullanma tarihinin bitmesine 2 ay kalmış iade edeceğim
Ancak mı yetti ? O zaman iade etmeyeyim ben bir kaç uygulama yaparım diye düşünmüştümValla ben hiç bakmadım direk uyguladım cumartesi günü. Bagaj hariç fitillere komple sıktım anca yetti. 1 saat kadar kurumaya bıraktım. Üzerinde kalanları da mikrofiber bez ile silip ani gerçekleşen bir kararla Çandarlı'ya gittim. Yalnız babam şunu fark etti ki kapılar eskisine göre daha zor kapanıyormuş. Demek ki fitillere bir şişkinlik kattı. Daha iyi bir fırsat olup daha uzun süre kurumaya bıraksaydım daha iyi bir sonuçla karşılaşabilirdim belki.
Üretim tarihi hakkında bilgi yok.Oğuzhan üretim tarihi ile tüketim tarihi arasında da ki sure ne kadar. Bir iki yıl ise sorun olmaz. Yok 4-5 yıl ise iade edersin.
Ancak mı yetti ? O zaman iade etmeyeyim ben bir kaç uygulama yaparım diye düşünmüştüm
Speryi uygulamadan önce lastikleri temizlemek mi gerekiyor? Düşününce mantıklı geliyor temizlemek. Belki etkisi daha iyi de olabilir.Aynen. Cam kenarlarına da sıktım. Biraz sertleşme ve dolgunluk var gibi. Rengi de kendine geldi. Yalnız senin önce yaptığın gibi cam kenarlarını pamuk ile silemedim çünkü ilk denemede beyaz beyaz tortu bıraktı. Ben de o bölgeyi iyice temizleyip üzerine tekrar sprey sıktım.
Bence uygula gitsin fırsat olmuşken.
Cam kenarları için Temizleyici bir madde olursa daha iyi olur sanki. Yoksa spreyden önce anca toz falan alınabilir ki benim o kadar vaktim yoktu. Ama arka cam tam inmediği için kenarlarında kir kaldı. Nasıl temizlesem ki?Speryi uygulamadan önce lastikleri temizlemek mi gerekiyor? Düşününce mantıklı geliyor temizlemek. Belki etkisi daha iyi de olabilir.