MutluTEKİR
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Benim aracım akıllı, kendi gidiyor.
Yaptıklarımın araba üstündeki hali.
Parlak siyah sevdim abi gerek yok ya. Uğraşmam artık.Bu kadar sökmüşken logo alsaydın Mutlu
BL için direksiyon logosu genişliği 67mm
Biraz işlem gerekiyor tırnaklar denk gelmiyor, biraz da ısıyla eğim vermek gerekli. Alternatif olarak aklında olsun.
Tahmini Teslimat Zamanı
Ohooo bunu deri kılıf dikimi konusunda yazaydın ya. Orada da belirttim ya içteki orjinal gri boyayla uyumlu olması için diye.Kılıfı siyah iplik alaydın ya
Ohooo bunu deri kılıf dikimi konusunda yazaydın ya. Orada da belirttim ya içteki orjinal gri boyayla uyumlu olması için diye.
Direksiyon üzerindeki karbonlar göz tırmalıyor bence. T'nin alt kuyruğundaki renkten olursa resim tamamlanmış olur, Ya da parlak olmayan karbon olsa daha az göz yorar, ben buraya ait değilim diyorlarBenim aracım akıllı, kendi gidiyor.Ekli dosyayı görüntüle 33810
Ekli dosyayı görüntüle 33808Ekli dosyayı görüntüle 33809
Gelmez. Plastidip zaten keskin hatlardan kopuyor sadece logoda kalır. Fakat kesin çözüm benim yaptığım gibi boyamak. Plastidip bir süre sonra atar.Direksiyon ile alakalı değil ama buraya yazayım dedim. Direksiyondaki mazda logosunda soyulmalar oluyor. Burası için açık renk plastidip tarzı birşey kullanılabilir mi?
Kullanırsak direksiyon deri kısmına ve diğer kaplamalara zarar gelir mi?
Gelmez. Plastidip zaten keskin hatlardan kopuyor sadece logoda kalır. Fakat kesin çözüm benim yaptığım gibi boyamak. Plastidip bir süre sonra atar.
Hayırİster istemez esneteceğim, esneme logonun yapısını bozuyor mu?