MutluTEKİR
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Deneme amaçlı yaptım bakalım abi. Önceki grilerdeki kabarmalar belli belirsizdi.Bu folyo işleri çok güzel oluyor da inşallah uzun ömürlü de olur, ben sis kapaklarını ve orta konsolu yapayım dedim üzerinden çok zaman geçmeden ufak ufak kabarmalar başladı, söktüm attım. Muhtemelen aynalar uzun gider de kapı kolları çok uzun gitmez kanaatindeyim
Peki sökünce alttaki orıjınal malzeme bozuluyor mu ?Bu folyo işleri çok güzel oluyor da inşallah uzun ömürlü de olur, ben sis kapaklarını ve orta konsolu yapayım dedim üzerinden çok zaman geçmeden ufak ufak kabarmalar başladı, söktüm attım. Muhtemelen aynalar uzun gider de kapı kolları çok uzun gitmez kanaatindeyim
Kapı kolları zaten düz plastik ki Özgür. Boya vs olmadığı için sıkıntı yok.Peki sökünce alttaki orıjınal malzeme bozuluyor mu ?
Gittiği yere kadarDeneme amaçlı yaptım bakalım abi. Önceki grilerdeki kabarmalar belli belirsizdi.
Mutlu kafana taktığın şey ile sonuna kadar mücadele ediyorsun, valla helal olsun.Son durumlar...
Logoya asılınca geliyor. Boyama işlemi devam ediyor.
Vakit, nakit, sağlık ve üşenmeme olsa neler yaparım da işte.Mutlu kafana taktığın şey ile sonuna kadar mücadele ediyorsun, valla helal olsun.
Takarken sıkıntı oluyormuSon durumlar...
Logoya asılınca geliyor. Boyama işlemi devam ediyor.
Bir yapıştırıcı kullanmak şart. Ama ben o ayakların logo dibinden değil de topak dibinden kestim. Böylece biraz kalmış düz ayaklar yuvalara girip sıkıca yuvaya oturuyor. Oturmazsa da hafif bir yapıştırıcı ile mis gibi olur.Takarken sıkıntı oluyormu
Krom Boyası seti var 99tlLogoyu çıkarınca boyamak çok daha kolay oluyor.
Gidiciyim bu diyardan 3 aylığına kısmetse. Vaktim yok kanka.Krom Boyası seti var 99tl
Hatırlayamadım ama sanırım 10-15 logo çıkarır demişti üretici.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dış mekanda 1.5-2 yıl garantisi vardı.
J
Gidiciyim bu diyardan 3 aylığına kısmetse. Vaktim yok kanka.