İyi geceler arkadaşlar bugün 92-97kasa 626 bakmak için istanbula geldim 5-6tane araç baktım inceledim içlerinden 2tanesi alınabilir durumda ilki 190516683no lu ilan bir parça değişen mevcut şuan itibariyle yapılması gereken ciddi bir bakımı yok hepsi yapılmış ama ufak tefek deformasyon mevcut keyfe keder kozmetik olarak yapılması gerekenler var muhtelif yerlerinde boya mevcut en büyük sıkıntı atiker lpg mevcut ve ilk çalıştırmada sıkıntı var sahibi gaz vermen gerekiyor dedi ben bu enjeksiyonlu değil mi gaza basmaya gerek yok dedim adam kendini haklı çıkartacak birşeyler söyleyip durdu ilk çalışmada ve rölantide dalgalanma var ama biraz gittikten sonra düzeliyor fiyat 11500 belki zorlamayla biraz daha düşebilir belki de düşmez bilmiyorum ikincisi 180411349 nolu ilan araç 272binde ama iyi bakılmış döşemeleri torpidolari kapı döşemeleri koltuklar neredeyse ilk günkü gibi tartarini marka tüp mevcut ve uyumu çok güzel araçta muhtelif boyalar var ama değişen yok sahibi ıkitelli de sanayide yedek parça üzerine çalışıyormuş daha çok kapı fitili üretiyorlarmis araç yaşı ve km itibariyle diri duruyor biraz yağ eksiktiyormuş 10binde 750ml falan eksiktiyormuş muhtemelen subap lastiklerinden dedi fiyatı 13dedi 12750olur çok fazla düşmem dedi siz olsanız ne yapardınız tabi araçlar adem ustamin elinden geçecek