DarK PaSSenGeR
Aktif
şu altın biraz daha yükselsin ortak bi konu açmalıyız bence? pek yakında ;DYokmu forumda 92-97 626 satannn...
şu altın biraz daha yükselsin ortak bi konu açmalıyız bence? pek yakında ;DYokmu forumda 92-97 626 satannn...
şu altın biraz daha yükselsin ortak bi konu açmalıyız bence? pek yakında ;D
1 tane bebek gibi 94 model gri var da pezevenk çok para istiyo
Yuh yaw çok para. Vazgeç 97 modele bak 12750 e zorlaAdamı şimdi gene aradım yarım saat konuştuk yok düşmüyor 12750son diyor paran yoksa sonra veririm de onuda kabul ederim diyor ama o fiyattan aşağı olmaz diyor
Adamı şimdi gene aradım yarım saat konuştuk yok düşmüyor 12750son diyor paran yoksa sonra veririm de onuda kabul ederim diyor ama o fiyattan aşağı olmaz diyor
12500e kadar çıktım ben o 13diyordu 12750ye düştü inmiyor aşağıTeklifin ne hocam...
12500e kadar çıktım ben o 13diyordu 12750ye düştü inmiyor aşağı
Yazmam diyor binerim diyo da o aracı satmak aklına girmiş satacak nasılsa
Birde buna bir bakayım anlasabilirsek bu da olabilirSizin verdiğiniz haricinde. Değerlendirilebilir. 1-2 fazla olsun temiz olsun bence.
191785803
Ben beğendiğim arabaya mantık dahilinde 1-2 fazla her zaman veririm. Yeterki doğru aracın o olduğunu anlayayım.
Abi aracı zaten adem ustam görecek o görmeden almam şuan Adem ustamin okeyine kaldı gibiPiyasa şartları düşünüldüğünde alınır bence... Yeter ki düzgün olsun, masraf açmaz...