özer
Katılımcı
Benim sipariş verdiğim ürün bu satıcı para iadesi yaptı lütfen kötü yorum yazma dedi bende 5 yıldız verdim yalnız ben senin sipariş sonrası yorumunu göremedim
Benim sipariş verdiğim ürün bu satıcı para iadesi yaptı lütfen kötü yorum yazma dedi bende 5 yıldız verdim yalnız ben senin sipariş sonrası yorumunu göremedim
Ben de telefona uygulamasını indirdim. Millet fırsat bulunca feyzbuh oyun falanla uğraşıyor ben çinlilere çalışıyorumAynen öyle gece uykudan uyanıp sipariş verdim
06.11.2016 sipariş verdiysen o zaman bu ürün Tahmini Teslimat ZamanıBen yorum yaptıydım acaba hemen çıkmıyor mu?
06.11.2016 sipariş verdiysen o zaman bu ürün Tahmini Teslimat Zamanı
Belki almak istersin diye paylaşmak istedim ben sepete ekledim Tahmini Teslimat Zamanı
Hafta içi boyatmayı düşünüyorumGüzel olacak valla
Hafta içi boyatmayı düşünüyorum
Salı günü arayıp soracağım olumsuz cevap gelirse Aliexpress de bir satıcıda var oradan marşpiyeli alırızMarşpiyel haberi gelmeden boyatma
Salı günü arayıp soracağım olumsuz cevap gelirse Aliexpress de bir satıcıda var oradan marşpiyeli alırız
Tahmini Teslimat ZamanıSen linki atıver şimdiden
Uygulama resimlerini merakla bekliyorumBu siparişleri 27 aralıkta vermiştim, ilk olarak şeritler geldi. 15 günde ulaştı.
Ekli dosyayı görüntüle 11978