hsg99
Sessiz
Arkadaşlar HGS'yi aracınızın neresine yapıştırıyorsunuz? siyah noktalı alana mı yoksa altına mı? kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
Tam arabadaydım konuyu okuduğumda direk resim çekeyim dedimBülent tam tarif edeyim diye hazırlanırken iletini gördüm. Hızır gibi yetişmişsin yine.
Aynen öyle, görsel olarak belirtmek satırlarca yazmaktan daha etkilidir.Bülent bravo,anlattığın karşındakinin anladığı kadardır,göstererek olayı bitirmişssin.Eğitimde kanayan yaramız...
Konu cam yerinden açılmışken aklıma camdan bakınca göğüsün kenarında yazan şase numarası geldi. Bizim mazdalarda var mı bu numara olayı ? Komşuların bora ve civic araçlarında görünce şüpheye düştüm bende niye yok diye
Motor duvarında benimde var ama onlarda görüpte bende göremeyince cam yada göğüs değişti mi acep diye şüpheye düşmüştümFocus ta da camdan görünen yerde idi şuanki aracımda (BL) ise Veli abinin bahsettiği gibi kaputu açınca tam karşından bay bay yapıyor
Camda şase no yazmasın daha iyi bence
Noktalı olan yerin bir parmak altına yapıştırın yeterli. Dikiz aynasının altı yani
Neden kalktı? Şimdi nasıl geçiliyor ki....Biliyoruzki koprudeki gecis sistemleri giseler kalkti acaba hala bunu yapistirmaya gerek varmi?
Nasıl kalktı ?Biliyoruzki koprudeki gecis sistemleri giseler kalkti acaba hala bunu yapistirmaya gerek varmi?