maytalman52
Katılımcı
Bir soru da ben sorayım ilk defa ücretli bir yoldan gideceğim hgs aldım ancak etiketi yapıştırmak istemiyorum artık plaka okunuyor denildi bu konu hakkında bilgi paylasirsaniz ön cama eziyet etmicem
Hgs android uygulama var, kulanıyorum ben, her şeyi gösteriyorBide konu hgs madem hgs gecislerini ceza vs e-devletden goruntulenebilecek
Kart şeklinde de var galiba hgs, etiket alırsak görünür bir yere koymaya gerek yok o zaman?Hgs uygun fiyatlı ama sorun çıkabiliyor. Ogs nin depozitosu var ama daha sağlam bence. Hgs etiket, diğeri cihaz şeklinde.
Hgs alırsan cama yapıştırmaya gerek yok plakadan okuyor, camı boşuna kirletme bence.
İyiymiş o zamanCamı görmesine gerek yok plakadan düşüyor. Ruhsatını içinde durabilir.
Bazı Shell istasyonlarından yapılıyor.Ptt de cok sira var hgs odemesi yapmam gerekiyor guvenilir kaynakdan odeme yaptiginiz yer varmi ?
Ptt de cok sira var hgs odemesi yapmam gerekiyor guvenilir kaynakdan odeme yaptiginiz yer varmi ?
34 HB 7954
50tl attirabilirsen harika olur ama eft limitim doldu simdi atim pazartesi hesabinda.