Kedinin de kuyruğuna "basarsan" bağırıyor, hatta tırmalıyor abi...
Kedinin de kuyruğuna "basarsan" bağırıyor, hatta tırmalıyor abi...
İkisinde de deneyimim yok. RX-8 hakkında internetten baya okumuştum, çok zevkli olduğu aşikar. Motor sesi baya kuvvetli galiba. İnternetten bir dinleyeyim bari.
Peki MX-5 çok mu sakin yani? Motor sesi yok mu fazla? Basarsan bağırıyordur, ama RX-8 kadar değil sanırım?
Farkı size tam olarak şöyle izah edeyim. Mazda motor sesi konusunda iyi üne sahip bir firma. Bırakın MX5'i, CX5 bile üst devirlerde çok keyifli bir motor sesine sahip. 4 silindirli motorlarda BMW, Mercedes bile Mazda'nın yakaladığı keyifli sesi yakalamakta zorlanıyor. Hele ki MX5 gayet de keyifli, sportif bir motor sesine sahip.
RX8 ise motor sesinden çok bir türbin, yani jet motoru sesine sahip. Aslında motor da bir motordan çok rotora benziyor, bir nevi içten yanmalı rotor gibi bir şey. Sonuç olarak her ikisi de çok keyifli ama çok farklı sesler üretiyorlar.
asıl spor olan mazda 3 mps. 2.3 disi turbo motor 263 hp güç 350 n/m tork.Hayırlı olur inşallah arkadaşım. Sıradışı bir araç gerçekten. Bakımı zor olduğu için herkesin harcı değil. Meraklı olmak lazım.
Sizce hangisi? Wankelli R8 mi yoksa yeni gelecek fiyatı düşen, 1.5 motorlu MX-5 mı alınır? R8 üretimi bittiği için birkaç yıl eski model olacak MX-5 ise en son model.
Mustafa hocam mx5 mazda3 motoruyla satışa sunulmayacak mı ? 1.5 120 hp den anladığım mazda3 motoruFarkı size tam olarak şöyle izah edeyim. Mazda motor sesi konusunda iyi üne sahip bir firma. Bırakın MX5'i, CX5 bile üst devirlerde çok keyifli bir motor sesine sahip. 4 silindirli motorlarda BMW, Mercedes bile Mazda'nın yakaladığı keyifli sesi yakalamakta zorlanıyor. Hele ki MX5 gayet de keyifli, sportif bir motor sesine sahip.
RX8 ise motor sesinden çok bir türbin, yani jet motoru sesine sahip. Aslında motor da bir motordan çok rotora benziyor, bir nevi içten yanmalı rotor gibi bir şey. Sonuç olarak her ikisi de çok keyifli ama çok farklı sesler üretiyorlar.
Mustafa hocam mx5 mazda3 motoruyla satışa sunulmayacak mı ? 1.5 120 hp den anladığım mazda3 motoru
Daha önceki yorumumda belirttiğim RE78 forumundan bize katılan arkadaşta Adana'ya geldi aracı topyekün testlere soktuk. Sıkıntı çıkmadı çok şükür. Yarın ödemeyi yapıp aracın devir işlemleri halledecez. Şuan heyecanımı anlatmak isterdim sizlere ama anlatamıyorum. Sivas ve Giresun'da ikamet eden arkadaşımız varsa dönüş yolunda uğrayıp bi çaylarını içmek isterim.
Edit: Aracın sahibi fiyatı 50.00 TL'ye çekti.
Sivas ve Giresun u bilmem de arabayı kullanmaya geleceğim Trabzon a ;D Hayırlı olsun tekrardan.
Teşekkür ederim yaza hazır ol sahil araba görsün Rize ye geçerizBeklerim mazdadaşım.
Diğer arkadaşlarımında iyi dilekleri için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim yaza hazır ol sahil araba görsün Rize ye geçeriz
Allah kaza bela vermesin Nazar çok oluyor bizim guzulara oku üfle bir güzelGökyüzüne asma köprü çekilsin bu araçla oraya bile çıkarım. Rize köpeğin olsun. Her zaman beklerim. Özelden telefonumu yolluyorum yaza bişey kalmadı şunun şurasında haberleşiriz ölmez sağ sağlim kalırsak.