Siyah kaplama mı?
Nasip olursa eğer, hemen "gülün rengi"ne döndür bence...
Tekrar hayırlı olsun. Her şey yolunda çok şükür.
Nasip olursa eğer, hemen "gülün rengi"ne döndür bence...
Tekrar hayırlı olsun. Her şey yolunda çok şükür.
Rize ye giderken trabzonda mola verir iki turda sen binersin )Ben almış gibi heyecanlandım
Ağzından bal akıyorRize ye giderken trabzonda mola verir iki turda sen binersin )
Geçen gün yolda gördük eşim çok beğendi ama küçük olması ve fiyatının şu an bizi aşması nedeniyle sadece baktıkMazda 5 eksik duruyor, abisi premacy yok...
Mazda 5 eksik duruyor, abisi premacy yok...
Bunların sahipleri pek aktif değiller sanırım konularda hiç görmedim bu arkadaşları. Kimlerde hangi araçlar var katalog şeklinde bir liste çıkarılsa ulaşma anlamında büyük kolaylık olur düşüncesindeyimXedos 121 ve 2 var...
Forumu takip eden, kimde ne var biliyor... Ama böyle bir çalışma yaparım diyorsan da; kolay gelsin derim...
Zamanında üyeleri bölgelere göre ayırın dediler yaptık... Hiç bir işe yaramadı henüz.
Her şeyi devletten beklemeyin... ;D
Sen yazınca fark ettim güzel bir özellikmiş araca göre arama işi. Söylediğim gibide malum araç sahipleri sadece selam verip ortadan kaybolmuşlar.Üyeleri arama bölümünden aracına göre arayabiliyorsunuz
Hayırlı olur inşallah arkadaşım. Sıradışı bir araç gerçekten. Bakımı zor olduğu için herkesin harcı değil. Meraklı olmak lazım.
Sizce hangisi? Wankelli R8 mi yoksa yeni gelecek fiyatı düşen, 1.5 motorlu MX-5 mı alınır? R8 üretimi bittiği için birkaç yıl eski model olacak MX-5 ise en son model.
İkisi de farklı isteklere hitap ediyor bence... Uysal bir kedi istenirse MX-5 olur, vahşi bir kaplan için RX yeter.
İkisinde de deneyimim yok. RX-8 hakkında internetten baya okumuştum, çok zevkli olduğu aşikar. Motor sesi baya kuvvetli galiba. İnternetten bir dinleyeyim bari.
Peki MX-5 çok mu sakin yani? Motor sesi yok mu fazla? Basarsan bağırıyordur, ama RX-8 kadar değil sanırım?