Bulent abinin detayli resim atacagi falan yok en iyisi yerinde kesif yapmak :-D
Teşekkürler Serkan,ledler daha kaliteli olsa daha güzel olurdu ama bu fiyata bu kadarSonunda çok şık çok güzel olmuş bülent güle güle kullan , kapalı şekildeki halini foto atarsan detaylarını merak ettim montaj fotosu falan varsa faydalı olur yapacak olanlara
bulent yıne ne yaptırdın arabaya...led ney nereye taktırdın..fark edemedımmm...ayrıca tamponun altındakı kırmızı ipi nerden buldun..bende ısterım..ayrıca benım ikszenon far ne oldu...Teşekkürler Serkan,ledler daha kaliteli olsa daha güzel olurdu ama bu fiyata bu kadar
Kapalı halinde fotoğraf şu
Montaj fotoğrafları maalesef yok ama bilgi veririm basit zaten
Lifte kaldırdık rahat çalışmak için, sinyalleri sinyale giden kabloya bağladık üstten.Beklenenden güzel olmuş. Benim siparişim ulaştı ama işten güçten fırsat bulup taktıramadım gitti . Sinyaller nereye bağlandı acaba . Aracı litfe kaldırmaya gerek oldu mu . Güle güle kullanın.
Teşekkürler Serkan,ledler daha kaliteli olsa daha güzel olurdu ama bu fiyata bu kadar
Kapalı halinde fotoğraf şu
Montaj fotoğrafları maalesef yok ama bilgi veririm basit zaten
Lifte kaldırdık rahat çalışmak için, sinyalleri sinyale giden kabloya bağladık üstten.Beklenenden güzel olmuş. Benim siparişim ulaştı ama işten güçten fırsat bulup taktıramadım gitti . Sinyaller nereye bağlandı acaba . Aracı litfe kaldırmaya gerek oldu mu . Güle güle kullanın.
Yanmıyorken diğer renklerde belki sıkıntı olabilir denemek lâzım Ama oradaki boşluğa ledi çok iyi işlersen görüntü bozukluğu olacağını sanmıyorumbülent bey güzel olmuş güle güle kullanın ama aracın beyaz olması kurtarmış gibi geldi koyu renklerde kötü duracak gibi....
O kadar param olsa jant yay alırdım1500 abi ver al git
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ondaki floresan lambasi gibiKafayı çokta gündüz farına takmayın hundai eşşeğinde de var