infiniteblack
Aktif
kırmızı güzel tabi ama farlara folyo ile kararma yaptıktan sonra çok gözüme batmaya başladı biraz cırlak gibi durunca bordo yaptım , belli olmaz sıkılırım yine kırmızıya dönerim veya turuncu
Son zamanlar populer olan bi uygulama ben yeni gormeye basladi fikir amacli soyleyim dedim mercek yuvasina kosede bi delik acip park ampulu yerlestiriyorlar genelde kirmizi hosuma giden bi uygulama
Öncesinde 30 cm lik ledi yurtdışından alman lazım 10 ya da 15 dolar civarı, öyle bir şeydi pahalı bir şey değil.Maliyet nedir olaki geliriz falan yaptırırız
Sinyal yandığında far sönüyor, sinyal söndüğünde yanıyor.Buarada sinyalle aynı anda yanmıyomuydu
O şekilde üretim yok ki gereksiz bence, sinyalle dolaşmıyorsun ki, bir kaç saniye sinyal yanıyor ve gündüz farı devam ediyor, biraz da sinyali belirgin yapmak için galiba bu şekilde.İşte ikiside aynı anda yansa daha güzel olmaz mı
Amin abi, teşekkürler, fiyatına göre aynen dediğin gibi oldu.Tam bir fayda maliyet projesi olmuş... Kazasız günlerde kullanmak nasip olur inşallah...
Fabrika çıkışı olarak bahsetmedim, Merco ya da Audi de olabilir tabi.Sanki mercedes lerde görmüştüm
Güzel olmuş. Eline sağlık. Bende bundan düşünoyordum. Farlar çalışmıyorken direkt yanması için nasıl bağlanıyor. Biraz teknik bilgi verirsen memnun olurum. Aldıpın ürünün linki varmı?