Bl kasaya gündüz farı montajı yapılacak yer var ama bk kasa için yok maalesef. Bende xenon sisleri gündüz farı olarak kullanıyordum.
Fazla olmaz mı hocam? 4 tane olunca hani...Beyaz silikon kaplı Led şeritleri üstüste 4 sıra halinde (1 beyaz+1 sarı+1 beyaz+1 sarı) sis farı kapağının ortadaki yuvasına yatay olarak yapıştırsam, sırıtır mı?
İki sıra güzel olur ama cuk oturması lazım, jilet gibi durması lazım. Slikon yamulup bükülürse görüntü mahvolurBeyaz silikon kaplı Led şeritleri üstüste 4 sıra halinde (1 beyaz+1 sarı+1 beyaz+1 sarı) sis farı kapağının ortadaki yuvasına yatay olarak yapıştırsam, sırıtır mı?
yapmayın hocam sıslerı yapanlarıda uyarın o gunduz farı gıbı olmuyor apacı gıbı oluyor o goz alıyor bayaBizim araçlarda fabrikasyon gündüz farı olmadığı için ben de sislere beyaz xenon takıp gün içerisinde sisleri açardım gündüz farı gibi, ama tam anlamıyla gündüz farı olarak sisler bir uygulama yapmak mantıklı olmaz, led gündüz farları alıp monte etmek çok daha mantıklı
Gündüz sis farı göz almaz... Alıyorsa sis farı değildir...yapmayın hocam sıslerı yapanlarıda uyarın o gunduz farı gıbı olmuyor apacı gıbı oluyor o goz alıyor baya
Gündüz göz almaz, gündüz göz alan sizin de dediğiniz gibi 30 bin kelvin şahin xenonlarıdıryapmayın hocam sıslerı yapanlarıda uyarın o gunduz farı gıbı olmuyor apacı gıbı oluyor o goz alıyor baya
geçen uzun uzun baktım sisfarına buna ne yapabilirim diye aklımda bişeyler canlandı ama tam oturmadı taki senin resmi görene kadar aklımdaki projeye senin sis farı etrafı daha uygun.
aliexden slikon led alıyoruz
Tahmini Teslimat Zamanı
senin sis farı etrafı daha kamufule olmaya musaıt paıntden bişeyler yapmaya çalıştım bence bi düşün bunu biraz el işçiligi istecek ve hobi el aleti alman lazım ince ince zımpara vs için
sol üst köşeden başlıyacak sağ köşeye yataydaki siyahlara silikon çapında delik delip ordan aşağı inecek ?
Bu Mazda da orjinal ürün olarak satılmakta ama ben sis farının altında yere yatay olarak uzanan boşlukta görüntü güzelliğinin daha güzel olacağını düşünüyorum, tabi amacının dışına çıkıyor o ayrı
Muhtemelen kaput altındaki sigorta panelinin kontak tetiğineservisden orjinal drl nin montaj pdfini iste bakalim orjinali nereye baglaniyormuş