Mazda 3 BL (2009-13) Gündüz Led Farı

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan
Hallettim çok şükür :) siyahlar nötr ama sağ ve sol sinyal/park lambaları ne hikmetse farklı renk. Ve tekrardan izolasyonunu yapmak oldukça zahmetli oldu :) aküden almadım nötrü direk farın kablolarından aldım. Ölçü aleti ile parklar yanerken ve sinyal yanarken testini yaptım kabloyu sıyırıp ek bağlantıyı gerçekleştirdim. Fakat 60 cm bizim farlara kısa geldi nerden baksan 10 cm yakın bir boşluk kaldı :)

Direk video linki atamadığımdan bir tane ekran fotosu bırakayım :) bu arada sinyal kayarken uyumu çok iyi bazı araçlarda orijinal sinyaller kayan sinyalini ritmini tutmadığını görmüştüm.

df0415c2e8c234225aacae408fdf0966.jpg

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi sıra ömründe

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Hallettim çok şükür :) siyahlar nötr ama sağ ve sol sinyal/park lambaları ne hikmetse farklı renk. Ve tekrardan izolasyonunu yapmak oldukça zahmetli oldu :) aküden almadım nötrü direk farın kablolarından aldım. Ölçü aleti ile parklar yanerken ve sinyal yanarken testini yaptım kabloyu sıyırıp ek bağlantıyı gerçekleştirdim. Fakat 60 cm bizim farlara kısa geldi nerden baksan 10 cm yakın bir boşluk kaldı :)

Direk video linki atamadığımdan bir tane ekran fotosu bırakayım :) bu arada sinyal kayarken uyumu çok iyi bazı araçlarda orijinal sinyaller kayan sinyalini ritmini tutmadığını görmüştüm.

df0415c2e8c234225aacae408fdf0966.jpg

Yutup vs kanalın varsa videoyu oraya yükleyip link verebilirsin. Geçmiş olsun, güzel günlerde kaysınlar. :hhhhhh:

Muygun

Şu Tiğin
Araç Markası
2011 - Mazda 3 1.6 imp
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
Yutup vs kanalın varsa videoyu oraya yükleyip link verebilirsin. Geçmiş olsun, güzel günlerde kaysınlar. :hhhhhh:
Yarın hanımla çekelim yükleyeceğim abi. İlk açılışta da bir kaç animasyonu var güzel beğendim ben

Muygun

Şu Tiğin
Araç Markası
2011 - Mazda 3 1.6 imp
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
BL kasa zaten pek yakışıklı, iyice güzelleşmiş. Birde sisi olaydı. Maşallah.
Kadir abi gil vaktiyle o işlere el atmış sanırım aklımda yanlış yer etmemişse konunun ortalarında vardı ve sanırım aracında sis değil de modül Led tarzı vardı galiba

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan
BL kasa zaten pek yakışıklı, iyice güzelleşmiş. Birde sisi olaydı. Maşallah.

Kadir abi gil vaktiyle o işlere el atmış sanırım aklımda yanlış yer etmemişse konunun ortalarında vardı ve sanırım aracında sis değil de modül Led tarzı vardı galiba

Sisler için yaptığımız follow me home uygulaması var onu mu demek istediniz?

Muygun

Şu Tiğin
Araç Markası
2011 - Mazda 3 1.6 imp
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
Sisler için yaptığımız follow me home uygulaması var onu mu demek istediniz?
Hem o hemde senin aracın sanki plaka sağ sol tarafında gündüz kedileri vardı yada Murat abinin mi vardı öyle kalmış aklımda

Üst Alt